po delší době....

16.06.2008

Ahojky holky. Zdravím po delší pauze. Mám fofry a nic nestíhám! Posílám pár nejnovějších foteček našeho miláčka Mikuldy. A chci slyšet samozřejmě jen samou chválu.... :s: :s: :s: ;) ;) ;) :ww: :ww: :ww:

ahoj zuzi! :a: teeeda, ten nas zenich ale vyrostl do krasy!! :c: moc vam to slusi! ja sem taky chodim jen obcas, jo uz to nejni co to byvalo :s:

Ahojky Zuzíku, no ten už je ale velikej a mooooooooooooc krásnej....fotečky jsou kouzelný a ten dort vypadá supééééééér :one:

Ahoj Zuziiiiii ..... :a:
Koukam prave na vase nove fotky a sem z nich uplne maximalne nadsenaaaaaaa !!!! :dance: :dance: :dance:
Tvuj Mikulasek je proste velky fesak a Ty jsi prekrasna mlada maminka - moc Ti to s nim sekne!!!! :one: Tak se mi zda, ze jsme do vas malinko zamilovane .... ;) :h:
Mejte se prima a jak budu mit chvilku, tak poslu odpoved na Tvou zpravicku, jo?
SHARANE a LUCINKA :k:

In reply to by foxxi (neověřeno)

Děkujeme za pochvalu. Míč je nenahraditelnej ;) :w: Já naštěstí s kily navíc problém neměla. Měla jsem fakt štěstí. Sama se tomu divím. Mám ještě o 2 kg míň jak před otěhotněním :?

ahojdá Zuzi, malej je krásnej, příjde mi že jsou si s tou naší cácorkou dost podobný, ale to se mi může zdát jen z tech některejch fotek :!k:

ahoj Zuzi, však ten tvůj myšáček malý si ani nic jiného než chválu nezaslouží :c: , je mooooooooc krásný klučík :h: :h: :h: :qu: :qu:

to je ale sympaťák, krásný klouček a jak pěkně špulí pusinku, na to bude jednou balit holky :qu: :one: :dance: :dance:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky