POTVRZENO

16.06.2008

Tak dnes to mam ofic od dr :°: .Jsem v 5tt. :cc): Na ultrazvuku zatim dutinka.Zítra si mam volat na vysledky krve a pak za 10dní znovu krev a kontrola.Dostala jsem na udržení těhu utrogestan,to se po spontalních potratech dává.A hlavně mam odpočívat,aby se to nestalo znova.Tak žádné přehaněni s uklidem. :a:

No Matizku, já tě snad nakonec budu opravdu potkávat v tom parku s kočárkem :s: moc ti to přeju, tak se hlavně šetři, ať se ti mimísek udrží:-)

Mocinky gratuluji a preji, at je vse v poradku, ja jdu k Dr. poprve za ctrnact dni, tak sem zvedava, to uz by melo byt videt srdicko...ale zaroven se taky hrozne bojim, aby bylo vse v poradku :cc):

ahoj,já jsem v šestém týdnu a na ultrazvuk pujdu až ve 12týdnu.Tak se opatruj a hodně zdravíčka :girl:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Díky.Budu na Tebe taky myslet.U mě je problém,že mi při odběru praskají žilky.Tak mám několik pichanců :r: .Dnes mi to teklo ze zapěstí,pěkně to tam bolí.Jinak se cítím pořad unavená,usnu i přes den.Už mi není tolik na zvracení,břicho jenom občas zabolí.Ale prsa mám citlivé snad čím dál víc.Tak snad to tentokrat vyjde :cc): .Moje švagrová mi předpovídala prstynkovou metodou,že už by to mělo vyjít.I když na tyhle metody moc nevěřím,doufam,že tomuto věřit můžu.Davej na sebe taky pozor. :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

To víš,že Ti budu držet palečky.Hlavně se nestresuj,to musí být dobré.Určitě pujdeš na krev,možná na ultrazvuku taky bude vidět jen hnízdečko pro mimčo :cc): .Mame asi stejně MLADE těhu.To asi až z te krve.Myslím na Tebe.Myslím,že na :h: bude ještě taky brzy.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Na štěstí mám zlateho klučinu,ktery mě nechá odpočinout.Už mi říkal,že už konečně chce toho brašku,tak musím odpočívat,aby nám mimi zase neumřelo.Je to moje zlatíčko.Nemam zkušenosti s cystama,ale snad to nebude.Taky se šetři.

:cc): :cc): :cc): A vítám Tě mezi těhulkami :k: :k: :k: !!!Moc se opatruj :h: ,odpočívej :'zz): a raduj se :qu: :h: :c: !!!Přeji moc krásný den :c: !!! :a: :a: :a:

Ahoj, moc Ti blahopřeji :k: , to je krásné :h: , hlavně se hlídej a nic netahej a nedři se ;) . Takže srdíčko bude vidět za 10 dnů, viď? To bude nádhera :h: :h:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka