klešťový porod

16.06.2008

Ahoj holky,přeji krásný den. Holky nevite něco o klešťovém porodu???od moji babičky sestřenice měla druhé dítě takhle rozené a do 3 měsícu bylo normalni a pak postižene, tím jak mu zmáčkli hlavičku a ostatní dvě děti byli už normalní. normálně mě tím včera strasně vyděsila.pry se to někdy stava , mam hrozný strach o malou doufám že bude v pořádku...teď jsem tu četla na netu článek že v Brně na obilném trhu žaluji dvě maminky porodnici jedne mimi zemřelo při klešťovém porodu a druhé je postižené....já se to dozvěděla až teď ...a jsem z toho docela špatná... :r: :r:

Já s tím zkušenost nemám ani nikdo v okolí, ale přeji ti, aby bylo vše OK, ale taky bych se zbytečně nestresovala, v dětské poradně by si toho doktorka určitě všimla, kdyby nebylo něco OK :h:

Ve většině případů se určitě nic nestane, ale u klešťového porodu je asi větší riziko.... Zbytečně se neplaš. Ale je pravda, že sestřenčina holčička je po klešťovém porodu autistka.... Záleží asi na tom, kdo a jak to dělá. Ale neplaš se zbytečně. Držím palečky a přejeme vše jen to nej....

Ahoj, na klešťový porod se přistupuje málokdy a jen zřídka, ale bohužel je to potom jediné řešení, kamarádka takhle odrodila. Dělá se to pokud se dítě sekne v porodních cestách...to už nejde ani císař udělat a tak se musí kleštěma...záleží strašně na doktorovi!nestrachuj se zbytečně :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky