jak narovnat spoustu dětí do malého bytu

16.06.2008

pár foteček z pokojíku mrňat a obýváku. V pozadí můj košíček prádla, pod postýlkou hračky - odmítám se ohýbat, pod mojí postelí potah z kočáru..... jo a Naty tu vozí Marečkovu sedačku :-)

Ahoj Božo, tak pořád nic, jsi furt doma???? Ten byteček máte fakt pěkně udělaný, pak že to nejde viď??? Už se z toho taky nestresuju, nějak to uděláme. Jak máte velký pokoje??? Jsem zvědavá co?? Ale moc mi pomohlo, že jsi na tom stejně jak my a aspoň vím, že to vždycky jde udělat, když se chce. Díky !!! Jo a ta postýlka pro prcka je moc krásná, má to tam fakt hezky nachystaný až se rozhodne vylézt :||):

ahojky Božo co ty tady ještě děláš???? jak se vede?? u nás to docela jde Míša se vrátila v pořádku z Londýna Martínek jel teď na výlet a v pátek se chystáme na svatbu

In reply to by Monča K.

Mončo bolí!!!! A strašně!!!!! Už mě napadlo, že bych se měla pověsit za límec na háček!!!! To je jediná možná poloha, kterou jsme nevyzkoušela a nic by u toho nemuselo tlačit, nebo překážet :s:

a pak že to nejde!! Super ....taky máme malý byt jen 2+1 a budoou tu 3 děti dva dospělí a jeden malej pes a taky se vejdem......docela dost dobře a ještě mají spoustu místa na hraní, :one: :one: :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka