Myčka

16.06.2008

Tak to vypadá že konečně dostanu myčku, jakou značku holky máte a která je asi nejlepší?? nebo co by to asi mělo mít??

My máme Candy. Byla nám doporučená pro malou spotřebu všeho litrů jen 12 atd... mělo by to mít nějaký ECo program, ten využívám často.. za 30min je umyto i usušeno.. máme teda tu šíři jen 45 větší se nám nemohla vejít do naší malé kuchyně... a řekla bych še se do ní vejde dost... talíře za 4dny (jsme tři + miminko) + 5hrnců a spousta skleniček... ty už v ruce nemyji vůbec :s: jak jsem na začátku plánovala. člověk se na myčku rychle naučí. No a mimichodem za loni nám za vodu vraceli 2500tisíce!!!!

My máme Elektrolux a jsem s ní opravdu moc spokojená :one: Já nevím, co myčka má mít a nemá, takový věco študuje manžel, takže mě dá jen na výběr a já vybírám dle vzhledu :!k: :!k: :!k: Ale hlavně koukej, aby to byla A-čková třída, jinak si myslím, že ty myčky mají všechny vše stejné :c: Ale moc ti to přeju, je to hrozná pomoc pro tu ženskou, já už opravdu nevím, co je to mytí nádobí :s: :s: :s: Jinak naši mají Bosh a tu si taky mamča chváli, takže opravdu asi všechny jsou dobré

Naši mají nějaku značku Professor. No řeknu ti nic moc. Sestřenka i ségra mají Whirpool a jsou moc spokojené no a já mám Ruční :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka