co říkáte na včerejší fotbal?

16.06.2008

:( :n: ten můj to nemohl přežít, úplně šílel, myslel si že to máme v kapse a najednou takový převrat, jen se ozývalo z obýváku samé píp píp píp, a já si tak říkám, co tak nadává, když jsme vyhrávali 2:0 tak jsem musela vstát, a málem mě odvezli :( no magoři prostě :jawdrop:

Nooo byl to pěknej masakr. Byli jsme na chatičce a jako jediný za 3 chat co tam byli včera obývaný máme tam telku tak se to u nás slezlo. Jakmile to bylo 2:0 tak jásali že to je už jasný...no byla jsem pesimista, ale tohle nanapadlo ani mě!! Chlapi stoho byli uplně zdrceni

Ten můj to hrozně prožívá. dokonce jsme si kvůli tomu koupili novou televizi aby na to dobře viděl. No a teď ho tak zklamali. Prý z toho ani nespal a ráno se mu nechtělo do práce. Božatko moje.

Ahojky Marcel,tak ja se divala jenom chvili,a pak kdyz jsem v noci stavala k malemu tak jsem to rychle hledala na teletextu no a kdyz jsem zjistila zaver,tak jsem vubec nelitovala toho,ze jsem to vypla.No a dneska rano mi muj taťka vysvětloval jaky jsou to ňoumové a že i jejich trener Brukner,jim potom rekl,ze neumi pry ten mic ani poradne odkopnout.Ale jinak je mi jich lito a je pravda,ze kdyby vyhrali,tak jsou to kabrnaci :D a ted kdyz prohrali,tak na nej kazdy bude nadavat. :(

Já jsem rád jak to dopadlo, ptže si to zasloužili. A falešný měsíc národní hrdosti končí po 14 dnech. A protože naši fotbalisté prohráli, hned se zase vyrojily kecy typu "jsou to sr...y, primadony, modelky, slečinky..." atd. Kdyby vyhráli, tak je národ (týden) opěvuje. Úplně mě vytáčí všechna ta auta s českými vlaječkami. Češi jsou vlastnenci jenom pokud se hraje nějaké sportovní mistrovství, a jak skončí, tak se zase všechno vrátí do starých kolejí. Je mi z toho zle. Zajímalo by mně, kdo z těch "vlastenců" měl vlaječku na autě při nějaké opravdu významné příležitosti - třeba výročí založení státu, konce války, nebo čehokoliv PODSTATNÉHO.

In reply to by Předseda

Celkom ma prekvapuje Tvoj názor. Ale musim s nim suhlasit. Je pravda, ze pokial sa hra a hra sa dobre, tak vsetko je v najlepsom poriadku. Teraz uz len cakam na koho to zvalia. Kto moze za to, ze prehrali..trener? rozhodca? Je to rovnake aj u slovakov, ked sa prehra, tak prvy sa hlada vinnik. Nechapem...je to sport, nie nejaka zavazna udalost.

No ja to chvilinku pozerala..prave do tej doby ked to bolo 2:0, tak som to vypla so slovami, ze je to jasne...a ked rano hlasili, ze vyhrali turci, tak som bola doost prekvapena ://:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka