Doufám,že naposledy 2v1

16.06.2008

Ahojky holčiny :a: ,tak doufám,že dnes píšu naposledy jako těhulka :||): a příště to bude jako maminka :cc): .Dnes je to 10 den co přenáším (termín 6.6) a ve 12.30 jsem obědnaná do porodnice na vyšetření,tak doufám,že si mě tam už nechají :dance: .Deset dnů se mi zdá opravdu dlouhá doba :jawdrop: a jsem čím dál více nerv'oznější.Už chci mít toho svého broučka u sebe :h: .Držte mi prosím pěsti,ať vše dobře dopadne a ať už konečně rodím............... :||): :cc): :h: :h:

ahoooj,tak to moc držím palečky. Ještě nedávno jsem tu takhle láteřila na to nekonečné těhotenství já..... a teď si pořád stěžuju,jak to sviňsky utíká. Nikdy nebudu spokojená :s: .

In reply to by Mermaid

Ahojky,mě teď ke štěstí stačí ten můj drobeček :cc): (ale už venku) a co bude potom zatím neřeším :n: ,i když už jsem mnohokrát četla,že maminky chtěly svoje ratolesti u sebe a pak litovali,že nejsou ještě v bříšku.Tak potom budu psát:že já husa hloupá nedržela jazyk za zuby :///:

miminko čeká aby se narodilo 17.6 jako já mám narozky ,to je nejhezčí datum v měsíci červnu. :one: přeji hodně zdravíčka :cc):

Ahojky! Tak ať ti to dobře dopadne! Ale myslím, že tě asi moc nepotěším, když ti povím, že teta přenášela čtrnáct dní... ;)
Tak držím pěsti, ať už nemusíš na své mimi už dlouho čekat!

In reply to by Janik

No, a už budeš na těch čtrnácti dnech.... :ww: Však on mimísek ví kdy je jeho čas, kdyby bylo něco v nepořádku, doktoři by tě nenechali. :) 42.tt to jistí! ;) Já si taky myslím, že budu přenášeet a to až do toho 42.tt, tak uvidíme. Držím ti palečky!!! :dance: :||):

In reply to by Meduzka

Děkuji :qu: .A to mě můj doktor strašil už od 8 měsíce,že to bude dřív :jawdrop: ,že se malej už hodně tlačí dolů a ať nasadím klidový režim a teď tu čekám ,každej den makám jak vzteklaá,už nemám ani co uklízet a pořád nic.Tak doufám,že dnééééééééééééééééééééééés to bude :||):

In reply to by Janik

Tak tebe straší, že to bude každou chvíli a mě zas naopak, že je ještě stále vysoko a že se mu asi moc ven chtít nebude, tak, že bych to měla naopak? :? Uvidíme! :spid: Buďme ve střehu... :s:

In reply to by MisaH

v sobotu mi odešla hlenová zátka,pobolívá mě v podbříšku,ale jinak nic :? Placenta sice stále funguje jak má,ale už by mi mohly trochu pomoct :O ,protože všechny babské rady jsem už realizovala :///: a stále nic............ :r:

In reply to by Janik

Bozka uz ma taky po terminu :!k: Ale beze srandy ,opravdu se rodi ve skupinach.Ja jsem mela byt skoro sama a najednou rodila Kralinda ktera nemela ani termin a jeste i dalsi.Nechapala jsem.A pak jsem to pozorovala a opravdu je to tak.Sem tam samotar ale jinak spolu. :!k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky