ahoj

16.06.2008

Tak tu pořád straším. Náš mladej nechce a nechce. Včera mě sice braly parádní bolesti po 15 min dobrý dvě hoďky. Tak jsem si řekla, vykoupu Natálku a pojedem a ono mě to přešlo. Pak mě chtěl prokopnout u fotbalu a pak se šlo spát.
Ale když si tak vzpomenu na víkend - vůbec se nedivím, že se mu na svět nechce. Natálka je divoch, Lucka držkatej puberťák a Nikča zas hraje nějaký zranění kolena. zas šla k doktorovi. Je to simulant a hypochondr. Madam se bouchla o dveře a straaaašně jí bolí koleno. Nemá ho ani nateklý, nemá na něm ani modřinu, ale šla k doktorovi. A já jsem ta macecha, co jí řekla, že má kulhat buď pořád, nebo vůbec. :-(
A taky u nás byla moje ségra. Zkritizovala nevyžehlený prádlo - byt prý máme jak noclehárnu a jak to že máme drobky pod stolkem. No jak to že není vyžehleno - měla jsem ještě jednu pračku na šňůře, tak jsem to chtěla vyžehlit najednou. Jak to že jsme měli drobky pod stolkem? - protože jsme zrovna dosvačili. A noclehárna? 6 lidí potřebuje 6 postelí. No je to tak. :-(

Ahojky Boži, co tady ještě strašíš holka :s: A co ta Tvá ségra, Hele, tak to měla uklidit né? :spid: Koukej už jít rodit a ukázat nám Marečka :h:

Máš boží ségru.Je od ní fakt moc hezké,že ti teď před porodem nabídla pomoc a přišla ti vyžehlit a poklidit :s:

Ahojky. Na ségru se vykašli, je to kráva !! :spid: Je jasný, že toho musíš mít až nad hlavu a dokonce když už máš rodit !! Takže budete mít 4 broučka??? Tak to jsme na tom stejně, já mám doma 3 holky - 14 let ( no s tou mává puberta jak hrom ), pak skoro 7 let a nejmladší jsou 3 roky a asi před 3 měsíci jsem zjistila, že jsem těhotná. Ani jsme to neplánovali, prostě to přišlo. Tak jsem zvědavá jestli se nám povede taky ten kluk jako u vás !! :/;x: Jestli můžu mít dotaz? Mám z toho docela vítr. Do auta se nám všichni nevejdou, takže asi budem muset koupit větší a byt máme 3+1, sice koukám po nějakým starším domku, ale zatím nic. Jak to máte vyřešený vy ??? Moc díky za odpověď !! A přeji už brzký a hlavně pohodový porod !! Určitě se pak ozvi !!! :one:

In reply to by geralda

Ahoj Geraldo!!!! Tak autí budem kupovat ještě jedno - asi forda galaxy. Je to sedmimístný. A byt - taky máme 3+1. Jeden pokoj mají velký holky ( jedný bylo 14 a druhý bude 13 - puberťačky!!!!! :-) ) Postel z ložice jsme dali do obýváku - sedačkou je pokoj "předělený" na jedné straně naše ložnice, na druhé obýváček. A ložnici jsme nechali mrňatům ( Natálce je 2,5 roku a maličkýmu) i když ten má ještě jednu malou postýlku u naší postele. Pro ty první měsíce :-) Až ustelu dám sem fotku a můžeš kouknout. Chceš?
A díky!!!! a Tobě pohodový těhu :-)

In reply to by Boža

Jasně, že chci kouknout!!!!!!!My máme jeden velký pokoj, ten mají holky ( všechny 3 ), pak máme maličkou ložnici ( asi 12m2) a obývák taky není nic moc velký, tak právě nevím a pokud to bude kluk, tak dokud bude malý tak je to jedno ale pak by asi nechtěl být v pokoji se segrama, i když já jsem taky ze 4 dětí ( 2 holky, 2 kluci ) a měli jsme dohromady jeden pokoj a nikdy jsme si nějak nestěžovali. Ale zase mezi námi nebyly tak velký věkový rozdíly. U nás si stěžuje jen ta nejstarší, no puberta - ale jak to udělat aby měla sama pokoj to nevím. Nějak se to ale vždycky udělá, že jo??? :s: Na to auto jsme už taky koukali, ten ford Galaxy vypadá moc pěkně, ale zatím ještě nevíme. Máme ještě půl roku na to abysme to nějak skloubili :///: :///: :///: A jak u tebe reagovala rodina a příbuzný při zprávě o dalším mimi ??? U nás holky byly v pohodě ty už se těší, manžel to ještě teď tak trochu rozdýchává, já už se taky začínám těšit a příbuzný ?? Ty si klepali na čelo, že jsme blázni a nemáme rozum apod. Jsem ze 4 dětí a jen já mám děti, jinak nikdo ze sourozenců. Ale mě ty jejich názory už nezajímají, trochu to bolelo, ale teď si říkám - kašli na ně, ať se starají o svý !!!

ségra a taková kráva?...promiň, ale co je jí do toho?..já mám taky drobky pod stolem a kupu prádla...a jak jsem byla těhu už v posledním stádiu (a taky tažení), tak jsem měla kupy tři :s: ..kašli na ni a na žehlení, jsou důležitější věci :one:
a miminku posílám vzkaz: UŽ VYLÉÉÉÉZ :!k:

To je slepice, já mám naštěstí bráchu ignoranta, prádla by si všiml (možná) jen kdyby si neměl kam sednout, ale i o tom pochybuji. Myslím, že by se uvelebil klidně na té hromadě....Jinak jsem si myslela, že už se muckáš s miminkem v porodnici....tak hodně sil. Míša

mě taky chytly poslíčci...a nic...a taky byl náročný víkend...sice jen máme dvě...každý jednu treperendu...ale někdy jsou vážně na zabití...a chudák ten náš malej....asi když je slyší..tak si to ještě rozmyslí...a raději se stáhne....teď to všechno odešlo...a já mám před sebou poslední víkend bez dětí...

In reply to by Renynika

jo jo, taky jsem říkala, že když ty 3 slyší, tak se mu nechce. já měla holky pryč ( krom Natálky) od čtvrtka. Lucka se vrátila v pátek a Nikča včera. a jak se potkaly, hned se začly štěkat a hádat a předvádět. a já jsem fakt hrozně rychle podrážděná :s:

A jak to,že se tak blbě ptá?Měla ti to vyžehit ona a ještě s úsměvem! :n:
Boži,moc ti držíme pěsti,ať už je malej venku! :||):
Plánujete další? :/;x:

In reply to by jituška

je to slepice!!!!!!!! stejně přišli se švárou jen proto že budou potřebovat okna. Chystají se stavět.
děkuju!!§ a jaký další???? :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: :? neeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2 dospělí + 4 děti = 6 lidí ( Mareček už má postýlku nachystanou taky)

ivka222

ahojky božínku,já ti říkala že bude hůř ato ty nééééé :w: :w: prosím tě ta tvoje ségra je sociálnípracovnice či co??takové miluju místo aby chuděrce sestře pomohla tak bude kritizovat,co jí je do toho jaký to doma máš???

In reply to by ivka222

jo pomohla mi skvěle. Přivezla dědovi 10 kg jahod. Narvala mu je do mrazáku. Tak mu je budu muset postupně sdělat. On v mrazáku rakši kus flákoty, než jahody.
Já fakt nejsem ve formě a fakt nestojím za Natálkou s vysavačem a pod šňůrama s žehličkou. Já jsem ráda, že popojdu na záchod :-( vařím, uklízím, stelu postele, opatruju děti, meju nádobí, peru a žehlím opravdu tak jednou za 3 dny. A víc mě ani nehne

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky