Smutno

15.06.2008

Tak to tady tak projíždím a pročítám a je mi úplně smutno, že některé holky čekají na miminko i několik let... :( Je to hrozně nespravedlivé. Kdejaká 16tka otěhotní jen při pohledu na stažený kalhoty a ten kdo mimíse chce, tak si ho musí skoro vymodlit. No jo, já bych si taky dala pomalu pár facek, když si uvědomim, že tady kňučím po 3 nebo 4 měsících snažení... Já mam spíš strach že nám to taky nepůjde a to je asi úplně špatně. Bohužel já jsem takový typ člověka, co si někde přečte o nějaké chorobě a kamžitě na sobě začne pociťovat všechny příznaky, no prostě případ pro psychiatra. Přítel už si ze mě dělá srandu, že až otěhotním, budu muset mít gynekologa jen pro sebe, protože mu budu viset na telefonu při každém píchnutí. No jo. Chce to hlavně optimismus a toho se mně teda všeobecně nějak nedostává. Asi už bych měla jít do hajan, když mě se nechce a navíc bych se měla ještě mrknout na materiály na zejtra na zkoušku a to se mi teda nechce už vůůůůůůůůůbec, brrrr.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jojo, to já mam tak nárazově... :) Přítel na tři dny odjíždí do Rakouska, tak jsem z toho trochu přichcíplá, doma spousta práce a ve škole hroznej fofr, tak jsem taková přejetá... Navíc drahý odjíždí dnes v půl čtvrté ráno, tak asi ani nepůjde spát a když se tu pořád motá, tak já taky neusnu... Ale mně zítra zas bude oukej, fakt, já mam teď takový chudinkovský období, pořád je mi něco hrozně líto :)

Ahojky! Přesně tak. Někdo na :cc): čeká jako na smilování, jiní ho jsou schopni někde pohodit. Nechápu, co se to děje :n: Řekla bych, že je to osud. Ale v tom případě je pěkně nespravedlivej! My se o prcka pokoušíme rok a půl... zatím bezvýsledně. Uvidí se zase za nějakých 12 dní, jestli MS příjde, nebo už konečně ne. Pro nás to bude to nejlepší, co by nás v životě mohlo potkat. To mimčo bude doslova vymodlené :c:

In reply to by Jay

Tak jsem blázen, už jsem odpovídala a někam se to záhadně uložilo :(. Holt jsem technickej talent. No každopádně s tebou ve všem souhlasím... A přeju, ať se brzo zadaří! ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka