Nehtíky

14.06.2008

Holky kdy stříháte drobečkům nehtíky na nohou? Malému pěkně vyrostli a je dost akční, nechci mu ublížit, uvítala bych nějakou vychytávku :one: Na rukou zvládám stříhat v pohodě, ale ty spodní končetiny... :(

nám je zatím 14dní ale nehtíky už musíme také okousávat. stříhat se bojim. malému jsem je kousala asi do pul roka...

Maru já už to mám v malíčku neb na rukou mu musím stříhat nehty 2x týdně a na nohou stačí i 1x :00: už to zvládáme i za plného bdění. Malý je děsně lechtivý na nohách, tak je to občas honička, ale pořádně ho čapnu a dokud mu tu nohu neostříhám, tak ho nepustím :!k:

Ja uz musim ale do 4 mesicu jsem nemusela ,jen jednou nebo 2x palecky.Ted nmam na to figl.Tatinek staji pred ni a dela ze sebe vola aby ji upoutal.Ja rychle ale opatrne striham.Ona hledi nevericne a ja toho vyuziju.Ale musim rychle nez ji to docvakne ze to byla lest :!k:

Ahoj Maru, tebe sem neviděla... :a: :a: :a: Já s nožičkama nemám moc problém, spíš ty ručičky..na nožičkách sem zatím stříhala jen 2x..bez vychytávky..:-(

In reply to by Borůvka

Švagr je v lázních a internet je můj :c: Ondrášek do tohohle týdne trpěl tříměsíční kolikou, konečně je líp a můžu si tu odpočnout :P Jinak na rukou já stříhám okamžitě po jídle, to je takovej vláčnej, že než se vzpamatuje, tak je po akci :one:

In reply to by Maru

No ta moje potvora máchá rukama jak blázen, takže většinou ve spaní, ale teď se mi to dlouho nepovedlo a už jsme šli na kontrolu k dr, tak sem musela za bděla jak ručičky, tak nožičky..:-)
A co muž? Všechno v poho? Je hrdej táta?? A co ta slovena?

In reply to by Borůvka

Ty máš teda pamět :n: :s: :s: Tatínek byl u porodu, snaží se zapojovat, každý den koupe, pak malému chystá mlíčko, protože už nekojím, povídá mu, zpívá, píská, což malý miluje, když vozí kočárek, tak se chlubí... Díky stavbě má málo času, ale snaží se. A musím se pochlubit, máme už vymalovaný obývák a kuchyň, zrovna dnes pokládá podlahu v kuchyni. Lázeňská známost se ozve tak jednou za měsíc, takže pohoda, klídek, tabáček :c:

ahojky Maru, už ani nevím kdy, hned když je měla dlouhé a bohužel žádnou vychytávku nemám, proto je stříhám asi půl hoďky, malá kope nohama a já se snažím ji neufiknout celý prst, ale ještě má všech 10 :!k: :!k: :!k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka