Hlásím, že jsme domáááááááááá♥

15.06.2008

Krásný večer holky...tak už jsme z Moravy doma :dance: ....ale bylo krásně a taky to hrozně rychle uteklo :r: . Míšovi už jsou 4.měsíce a dělá každý den pokroky.....chce už sedět :s: Zítra jdeme do poradny na očkování a převážení, tak jsem zvědavá kolik už ten náš prďola váží a měří :\x:
Jo a jinak doma tu mám pěkný brajg...tak budu muset tady všechno uklidit...no a toho prádla :00:
Jinak TESE a WEERU přeju vše nejlepší k narození děťátek :qu: :||): :h: :k:

Ahoj Peti no výš že mám pro Míšánka slabost :c: a a opět nezklamal je nádhernej jako vždycky, on se pořád směje nechápu jak to děláš :s: Hlavně že se vám na Moravě líbylo a babička si užila Mišánka :one:

ahojky no jste šikulky to je vidět škoda že to tak rychle utíká viď ale zase je s nimi větší zábava

Cauky Petrusko,
my vyrazime podobnym smerem za 14 dni ... bude to nase prvni cesta za babi a dedou a mame v planu i nocleh, tak sem na to zvedava...
Muzu se Te optat kde Misa spinkal? Meli ste nakou cestovni postylku nebo jste to vyresili jinak???
Jinak na zitrejsi poradnu vam drzime palecky - dejte pak vedet, jak jste dopadli! (nas ceka kontrolni prevazeni v utery)
SHARANE+LUCI

In reply to by sharane

Ahojky Sharane....babíčka Míšovi půjčila postýlku, tak jí tam má pokaždé, když tam přijedeme, ale myslím si, že Vaše beruška by klidně mohla spinkat i s Váma.....my taky spolu kolikrát usneme, když v noci kojím v leže :s:

In reply to by PETRUSE333

No u me Lucinka taky nekdy spinka v posteli (kdyz je ji smutno samotne v kosicku), ale u babi a dedy maji postylky mooooooooc malinkate na to, abychom se tam vesly s Lucinkou obe ... to by urcite maminka spadla v noci na zem, az by zadunel cely dum!!! :s:
No nejak to uz vymyslime. Diky za konzultaci. :one:
A s tim kojenim v leze - ja tak kojila jen jednou a samozrejme sem u toho taky usnula - Lucinka byla chudinka potom cela postrikana od meho mlicka, pac ja usnula uplne na tvrdo a ji to potom teklo uplne vsude a hlavne nejvic po obliceji!!! :s: :s: :s:
SHARANE

In reply to by sharane

No pane jo....mě až tak mlíčko neteče a Míšovi se líbi u prsiska :s: .....on se Ti teď pe sden naučil u prsa vykládat....papá a najednou si na něco vzpomene a začne mi to vykládat, tak ho poslouchám a pak mu řeknu, že u jídla se nemluví :s: , tak začne znova papat...o a takhle to jde dokola :!k:

Ahojky, zdravím z Jičína. Tak už i mě se to krátí, ale vůbec mi to nepříjde, že bych za nějaké slabé 3 neděle měla rodit. Jsem pořád v pohodě. Ani nemám tašku zbalenou ještě, ale zítra se chci do toho dát.

In reply to by PETRUSE333

No letí to letí, je to děs. Minulý týden jsem byla poprvé na pásech, teď už budu chodit teda každý týden a v pátek jdu ještě na kontrolu k doktorovi. No ale je mi pořád dobře. Včera jsem dokonce vyšlápla docela velký kopec, teď jsem stírala a uklízela a prostě pořád lítám. Akorát mi puchnou nohy, ale to už musím vydržet. Teda koukám, jak ti klučina krásně roste, je úžasnej. Určitě vám dělá samou radost :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky