Není možný...

12.06.2008

Tak se podržte...dneska jsem to měla dostat...no a nedostala, tak jsem si říkala, hm, tak zítra nebo v nejbližších dnech, hlavně, ať to přijde rychle, nehodlám to mít na dovolený, kam za čtrnáct dní jedu.
Ležím si tak večer v posteli, dělám věci do práce a pak si říkám, že bych mohla vyzkoušet test, pak mi to přišlo jako blbost, že je brzy, ale hlavně taky proto, že už několik dní cítím, že to brzy dostanu a tak nějak prostě se necítím vůbec těhotně a hlavně tenhle měsíc s tím vůbec nepočítám, nečekam žádný zázrak, 2 měsíce se to nepovedlo a tenhle měsíc jsme pro to nedělali nic nadstandartního....no, jenže když už jsem řekla, že si ho udělám, tak přítel souhlasil a hned se měl k dílu, no, abych přešla k výsledku:
vyčůrala jsem se do skleničky a zbytek zařídil přitel, protože mě přišlo vážně zbytečný civět na ten proužek, o kterým jsem byla přesvědčená, že ani dvě čárky ukázat neumí...když pak můj skoromanžel volal, že má pocit, že se tam něco rýsuje, tak jsem se mu vysmála a řekla, ať si nedělá srandu...no, jenže on si ji nedělal....
.........takže jsem to teď hodinu vydejchávala a ještě jsem to úplně nevydejchala.........
holky, první měsíc jsem tomu, že otěhotním, věřila, měla jsem všechny možný těhotenstký příznaky a nic, byla jsem strašně zklamaná a od tý doby jsem tak nějak rezignovala a bylo mi to tak trochu jedno. Ještě druhý měsíc jsem s napětím očekávala MS a doufala, tenhle třetí měsíc už jsem byla tak nějak odevzdaná a ani ve snu by mě nenapadlo, že to vyjde.............
držím palce i vám ostatním
Lucka

Ty brďo,moc gratuluju :\x: .Hodně štěstí :qu: ...to muselo bejt to nejkrásnější překvapení v Tvým životě co? :ooo:

Moooc gratuluji,přeju pohodové těhu. :cc): :one: Říká se,že květen je plodný.Na těchto strankách to tomu nasvědčuje.Řadím se taky mezi ně. :°:

Gratuluju :qu: Tak si to pekne uzivej. At je vse, jak ma byt ;)
Koukam, ze vsechny nove prichozi snazilky postupuji, jen my stara garda zustavame...

Gratuluju! Tak to má být žádné přehnané snažení a hlavně na to nemyslet! No vidíš a je tam! Super :qu:

janka.82

Skvělá zpráva!!!!!!!!!!!! Moc Ti gratuluji a přeji příjemné těhotenství. Krásně si to užívej :one: :one: :one: :one: :one: :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka