Angelka s prababickama

15.06.2008

Ahoj holky,
vcera to s fotkama pod novym jmenem vyslo uplne paradne, tak doufam, ze me stestena neopusti a podari se mi sem prihodit par fotecek s Angelkou a jejimi prababickami.
Te jedne je 90 a druhe 80 roku a obe jsou stale super! Moc doufame, ze jim bude jeste dlouho prano a ze si obe Angelku jeste dlouho uziji! :h: :k: :h: :k: :h:
Obe babi jsou z manzelovy strany - ja uz zadnou babi nemam, jen dedu (85) ale ten si jeste Angelku pochovat nemohl. Snad to vyjde na podzim/v zime, kdy se chystame do Ceska i s malou treperendou... :\x:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Diky, diky... :!k: :!k:
Vlasky mame opravdu nadherne, ale uz nam zacinaji malinko svetlat. Obboci a rasy mame o moc svetlejsi, takze je mozne, ze bedem mit doma blondynku :qu:

to je uzasny!!! z me strany uz taky nikdo nezije... a jsou to podle fotek babky ciperky, to je opravdu super :) tak hodne zdravicka vsem! mala je krasne vlasata :girl:

Nase mimi bude mat jednu prababicku...a ta je teda bajecna...zacala teraz chodit do sokola :s: teeda stretavaju sa tie "holky", ktore spolu kedysi do sokola chodili a tak obnovuju tradiciu...a prave buduci tyzden idu niekam na vylet celodenny :!k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka