doma z porodnice

15.06.2008

Ahoj holky,tak nás včera pustili,ale teprve se doma zabydluju a zvykam na nový režim a Jurášek taky,tak trochu nestíhám.
Porod popíšu až bude víc času.a fotky malého vkládám do galerie.
Všechny moc zdravim a děkuju všem za přání.
Jsem fakt ráda že už to mám za sebou!!!A že už mi ten můj prďolka spinká doma u maminky.
Váží jen 2,8kg ale mi to doženem.
:a: :a: :a: :a: :a: :a: :a: :a: :a: :a: :a: :a: :a: :a: :a:

jůůů..to je malej kobližka..ale o to víc a rychleji poroste uvidíš!! TAk hlavně si udělejte rytmus..začátky nejsou vůbec sranda..

malej je kouzelné :cc):. Ještě jednou moc gratuluji a přeji hodně zdravíčka a ať pěkně papáte a přibíráte :a\|:.

gratuluju k Juráškovi, manžel ho chtěl taky ale máme holčičku, tak příště :-) Jinak my šli z porodnice s 2,4kg. Připrav se na VELMI rychlé přibírání. Za první týden nám přibrala kilo :-)

Tak ja gratuluji :) ze uzjste doma :s: A neboj..Mala se mi narodila s 2500g a 45cm taky prdola.A ted ma 4mesice a mame 55cm a skoro 5kg a to porad je kojime ;) tak si uzivej toho malinkeho maminka,bo ti zachvilu vyroste :)

ahoj, blahopreju k juraskovi. A neboj, muj malej kdyz se narodil tak mel 2,84 kg a 46 cm a uz je z nej velkech chlapik. Sice je jeste mensi nez ostatni kluci, ale on to dozene, stejne jako to dozene Jurasek :-)
Tak at je hodnej a hezky papa a uzivej si dokud je tak malinkej, oni desne rychle rostou:-)

In reply to by luccil

určitě se rozkojíš, vy jste měli tak málo při porodu, a my zase až moc, 4320g umíš si to představit, já teda zase né, nechápu jak jsem ho mohla vytlačit :00: :s: tak ať se daří a rychle přibýváte :a\|: :hu: :one:

In reply to by luccil

no já už taky chtěla rezignovat na to tlačení :( , už jsem měla na jazyku že jim řeknu o císaře :jawdrop: , ale nějak se to pak rozjelo :||): , no ale řeknu ti, ještě že to je můj poslední porod, takového macka bych už tlačit fakt nechtěla :n: :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka