nazdárek

15.06.2008

:///: Ahoj holky tak jsem se tu konečně dostala, taťka šel osprchovat malou a určo ju i uloží tak mám konečně klídek :) . Malá vypadá že už je v pohodě tak vám všem děkuju za rady a snahu mi pomoct. Po dlouhé době jsme strávili víkend doma tak jsem pořád musela vymýšlet program pro malou ať se nenudí a jsem už ko! Zítra jdu na kotrolu tak příjde hlídat babička tak se asi projdu po městě a něco pěkného si koupím, nebo spíš prckovi :e): . Tak jaký jste měly víkend? A co mimísci nezlobí? Ten můj prďolka v bříšku od pátku pěkně vyvádí :00: , pořád se tam mele a asi si spletl můj močák s kopačákem :r: , že by trénoval na EURO?

Ahoj ozatko, ty máš teda velkej pupek.... ;) ...já musím ještě uložit malou, udělám si kafíčko a něco k večeři a potom si vyndám prkno a musim vyžehlit, ale budu sem nakukovat tak snad to zvládnu..... :s: ...6e bys měla malýho fotbalistu :s: ...já si na to ještě pamatuju, taky si ze mě ty mý prdelky dělali trampolínu :00:

In reply to by kettynka

Ahoj Kettynko no taťka říká že to rozhodně bude fotbalista! Včera nahlas přemýšlel že až ten malý začne taky chodit na angličtinu že se pěkně prohneme :00: tak jsem mu řekla že možná bude mít nadání na něco jiného a bude třeba sportovat tak to hned ožil že prý bude hrát fotba :D l ale to ještě asi neví že to příjde na daleko větší prachy než ta angličtina :s: No pupík mám slušný však už mě taky převažuje, jsem zvědavá kolik se mi zítra ukáže na váze u dr. :00: asi zase omdlím :///: Vendula

In reply to by Vendula28

Já bych řekla, že tě nepřevažuje pupík, ale mlíkárna :s: :00: :c: ....jojo, fotbal dneska tyky vyjde na slušný prachy..., ale co dneska nestojí prachy, že?Já jsem zvědavá na Káju od záží by měla chodit taky na tu angličtinu, ale zatím si jí tam nedokážu představit...uvidíme ;) . Můj brácha už si taky plánuje, jak mi udělá z Míši fotbalistu, dokonce jsme tuhle spolu kokali na dětské kopačky, ale nejmenší jsme našli 20.....to je ještě moc velký... ;)

In reply to by kettynka

no mlíkárny mi dávají taky zabrat, zítra se půjdu mrknout na kojenecké podprsenky tak snad mě nepošlou do sportu pro stany :///: No a máš pravdu v dnešní době stojí prachy všechno, my se snažíme každý víkend zorganizovat ňáký výlet, loutkové divadlo nebo něco takového a pěkně to leze do peněz :00: a to mám ještě jednoho v bříšku takže moc toho nepotřebuje, kromě zmrzliny jahod a melounu který bych neměla jíst že? :00: :c: Vendula

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka