Kolečkové brusle?

15.06.2008

Hollky jaky mate nazor na kočárek a kolečkové brusle?

U nás je udělaná cyklostezka a každou chvilku tam vidím maminku s kočárkem a bruslema :-)... Moc se mi to líbí, sportovní mamina... :-))

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ja taky neumim moc brzdit,ale prave ta brzda to jisti.:D

No bavili jsme se o tom, prej je to nezodpovědné s normálním kočárkem, měla by jsi na to mít nějaký k tomu vhodný (asi k vůli kolečkám a taky by to mělo mít tu ruční brzdu) a pak můžeš drandit. A je to dobrý sport na shazování váhy.

In reply to by Kubí

tak takhle moc do toho nevidím, protože jsem to ještě nemusela řešit. Ale být tebou, tak bych se snažila najít si o tom info na netu, snad o tom teda někdo něco napsal. A pokud zjistíš, že je všechno v pořádku, tak na lidi se vykašli, protože oni tomu nerozumí :-P

Tak názor mam kladný. Samotný ježdění jsem měla kdysi ráda a kdyby u nás ve městě bylo teď kde jezdit, tak si brusle znovu pořídím a jezdila bych i s kočárkem.

In reply to by Ivculka

Tak u nas na vsi,to taky neni zadna slava,ale udelali novou asfaltku k chatam,tak tam se docela da. :one: az na to,ze je lepsi nasadit si brusle az kousek za vsi,jelikoz je tam nove udelana tak pitoma strouha z jednoho rybnika,ze je to tam o hubu.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka