Začínáme...

15.06.2008

Ahojky děvčata! O miminko se snažíme od března, tedy zhruba tři měsíce. Nejdříve jsem šílela, sledovala jsem se každý den (asi to znáte), pak nastalo období klidu (necháme to na přírodě), a momentálně mám období rezignace, které se střídá s euforií (ne, já se na to vážně neupínám, ale kdyby to vyšlo...!!).
V televizi dávají nějakou bláznivou americkou komedii, jsou tam dvě těhulky, a mě to až nevhodně dojímá :(. Chjo chjo. Vzhledem k tomu, že je mi 22 let, tak vím, že bych se na mimíse neměla moc upínat, protože času máme víc než dost, ale stejně... Jedna kamarádka porodila v únoru, druhá porodí v říjnu a třetí bohužel o miminko přišla v prosinci na začátku těhu. Prostě se neustále pohybuji v prostředí miminek, takže je dost těžké na to nemyslet. Momentálně jsem 14 DC a jsem tak hrozně naměkko, až to není možné... No nic, já jsem se jen potřebovala vypovídat :). Ještě že mám tak rozumného chlapa :). Tenhle deníček je výtečná věc :D.

Vítej Ladymarionne...
:k: ať se ti tu s námi líbí... a hlavně v klidu, tři měsíce, to ještě není vůbec žádná doba. Každopádně, přeju, ať ti to brzy vyjde, ať jsi brzy těhulka.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tý jo, super, to musí bejt úžasnej pocit...!!! :) Taky doufám, že se brzy dočkáme...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Já vím, že se to nemá hrotit... Já si říkám, že na to nemyslím, ale někde v koutku mysli to stejně pořád mám. Tak tak trochu předpokládám, že až to vytěsním i z toho koutečku, až to přestanu doopravdy řešit, tak se to povede :D. Zatím mám pokaždé v termínu MS obrovskej adrenalin, jestli jo, nebo teda ne... Teď naposledy jsem měla 3 dny zpoždění, nic to nakonec nebylo, jenom viróza, ale stejně jsem tajně doufala :)

nová snažilko, upřímně Ti přeji aby jsi se co nejdříve stala těhulkou. Je mi taky 22 let a s manželem se snažíme o miminko už sedm měsíců, ale zatím nijak extra nešílím, ale občas mě nějaká ta depka přepadne, ale jsou tu super holky a vždycky pomůžou, poradí a podrží. Přeji Ti aby se Ti tu líbilo. Snažilka Lucka

ahojky pěkně tě tu vítam a přeji ti at otěhoníš rychleji než ja.. ;) my se snažíme rok, partner je v pořádku..ja beru prašky abych měla pravidelnou menses, bez nich to bylo jak na kolotoči a spousty zbytečnych testu a slz :( ted sem po roce zjistila že nemam ovulaci tak sem na leto vyfasovala prasky tak snad se zadaří napoprve..Jinak ja na začatku pravě nesledovala nic, pak pomalu jak čas plynul mně začalo zajimat všechno..ted jak sem neměla ovulaci sem si měřila jen BT abych to zjisila jinak sem se nestresovala nebot sem věděla že bez toho neotěhotním..Ale tedka snad to půjde samo....Tak hoooodně štestíčka :girl:

Tak tě tu vítám. :a: No, tři měsíce snažení to není ještě tak hrozný, snad ti to brzy vyjde. Tady je dost snažilek a jsou to fajn holky. :one:

In reply to by Katka77.

Však já si taky říkám, že tři měsíce je jako nic, gynekoložka mě ubezpečila, že je normální třebas rok, než se to povede, což je 12 cyklů, takže když se nad tím zamyslím, je to logické... Naštěstí mám dost pravidelný cyklus, takže s největší pravděpodobností mi to všechno funguje jak má... I když to se teprve asi uvidí. Tak vám všem moc děkuji za přivítání :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky