Krásný nedělní podvečer

15.06.2008

tak jak se máte?O víkendu jsem tu moc nebyla, protože jsem měla doma manžílka a užívali jsme si celá rodinka :dance: :h: ...teď už zase odjel do práce...přijede asi v úterý večer, protože ve středu jdeme k zubaři :( ://: ...chjo...a o víkendu už budeme mít doma novýho člena :dog: - rotweilera :c: , moc se na ní těším :h: . Jinak nic novýho...vlastně jo, včera večer jsem si udělala nehtíky abych se vám v úterý na srazu líbila :c: :one: :///: ....

To je nějaká nehtíková mánie, včera si taky holky pořád lakovaly nehty. Jo a Monča, protože šla na sraz, tak jsem zvědavá jak dopadla. Tak vy budete mít peséčka. A mate zahradu, aby se mohl prcek :!k: proběhnout?

In reply to by Katka77.

Asi jo..je to nakžlivý po netu :///: ....Zahradu sice máme, ale je nám na h...o, jelikož tam má tchán kytičky :00: ...ale pejsek bude běhat kolem baráku, tam má místa dost a beztak s ním budu chodit ven na prochajdy :dance: :dog:

In reply to by kettynka

Možná, že kytičky za chvíli nebudou jak se o nich peséček doví. Moc mě mrzí, že ty vaše procházky neuvidím. Mohlo by to vypadat asi takhle. Pes tě vleče, ty na břiše, za tabou orná brázda a v dálce děti volají: Maminko vrať se!!! :!k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka