Holky co nemam zapomenout koupit?

Věroušek
15.06.2008

Vse si kontroluji co jeste potrebuji a nerada bych na neco zapomela. Co vse je dulezite pro miminko mimo obleceni? Co vse z kosmetiky mate?

Věroušek

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jj ten mam napsany a reknu si o nej v lekarne. Ja bych vazne na neco nerada zapomela a pak to honila. Bude to nase mala prdolka, tak ji musim opecovavat, kdyz pan doktor rikal, ze ni bude modelka :D

Věroušek

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Vcera 728g a 25cm. Ma pry dlouhe nohy a bude asi vysoka a hubena

Věruško já bych kosmetiku moc nekupovala.
Já z porodky koupila weledu a nevyhovuje nám,takže koupu v čisté vodě a co dva dny namydlím dětským mýdlem a pak hodně mažu bud levným olejíčkem ten modrý avirilový a nebo lékárenskou mastí leniens tu jsme dostali v porodce a můžeš tím mazat celé tělo i prdelku.

Věroušek

In reply to by LenickaV

No a ja mam napsany velky seznam :D dětský šampon, dětské mýdlo(emulze), mastička na zadeček, dětské tělové mléko, dětský olej (na olupující se šupinky ve vláskách), krém proti mrazu, dětská mycí emulze, dětský krém na opruzeniny. Myslis, ze je to teda zbytecne jo? Vetsinu jsem chtela od Saba Med

In reply to by Věroušek

mastička na opruzeninky,určitě.Jinak miminku opravdu stačí vykoupat v čisté vodě němají e kdy umazat.Občas umýt tedy prdelku mýdlem,ale jnak zaleží na tobě.
Já už nějakou speciálníkosmetiku nekupuju.Stačí nám indulona modrá,lenienska z lékarny a olejíček avirilový kterým mažu celé tělíčko.
Záleží na tobě.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka