Ach jo :-((((

15.06.2008

2dny bylu nás doma relativní klid,ale věděla jsem,že to není napořád,že další bouřka musí přijít.
Bohužle je to tady,takjsem si pobulela,zařvala,ale je mi to k hovnu.Dala jsem mu na vybranou,bohužel po několikáté ať si vybere co je pro něj nejlepší jestli já,Kuba jako rodina nebo ty jeho zasraný automaty!!!A je to venku.....

Já šetřím každou korunu.Nekoupím si pomalu nic na sebe,vše se snažím kupovat Kubovi a on rozhazuje jak kdyby bral miliony.
:n: :n: :n: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r:

Holky díky za podporu,komentáře!!!
Máte pravdu.Až příjde domů z uklidu budeme mít velkou rozmluvu a uvidíme co se z té rozmluvy vyvrbí.
Tak mi držte palečky!!!Díyk moc!!!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jituško,a kde je ten princ????To já nevím :n: .
Taky Tě mám rada a děkuju :k:

Jo a ještě jsem ti chtěla napsat, že mi tenkrát bylo dvacet, měli jsme čerstvého chlapečka. Jeho otec nejen, že hrál, ale i začal pít, protože, když nemněl na automat tak aspoň na pivo. Při tom pivu stejně čučel, jak ostatní hrajou. Došlo to tak daleko, že nám začal krást peníze. Mě a jeho rodině. Všichni si museli schovávat peněženky. Kolikrát jsem ji někam schovala a pak zapoměla kde je, tak jsem ji musela hledat i já. Taky se stalo, že jsem si nechala peněženku v bundě a zapoměla na obezřetnost. Přišel domů z práce, zeptal se, jestli mu dám nějaký prach a já, že ne. Zachvíli slyším jak v klidu odchází, což byl div, protože se vždycky vztekal, když jsem mu prachy nedala. Po půl hodině mě napadlo hledat peněženku a celá mateřská byla pryč. :n: Prachy na celej měsíc, protože z jeho jsem neviděla nic. Letěla jsem do hospody, on stál u té piksly a mačkal. Zbyla mu už jen pajda, tu jsem sebrala a ještě mu vylila pivo na hlavu a vypadla ve jako blesk. :n: Poslední kapka byla, když chtěl jednou po mě prachy, tak mě začal škrtit a já měla malýho ani ne dvouměsíčního v ruce. Dala jsem nu co jsem měla a když vypadl, tak jsem si zbalila věci a šla k našim. Oůl roku ještě za mnou chodil a prosil a dokonce plakal, že se polepší. Posílal mi jeho fotky s malým, hrál na city.Já jsem, ale byla neoblomná a dnes mám suprovej život s jiným chlapem, kterej se o nás za všech okolností postará. Tak tohle jsem ti chtěla napsat, jak daleko to může dojít až k výhrůžkám přes děcko. On tě miluje jak tvrdí, ale ta závislost je silnější než láska. Přála bych ti, aby si to uvědomil a léčil se, když o něj tak stojíš. Ale moc tomu nevěřím.

:cc): :cc): :cc): Tak to je opravdu vážný problém,sám toho těžko nechá,je to prostě závislost jako každá jiná a sám se jí těžko zbaví.Takže mu asi nezbyde nic jiného než zkusit léčbu,ale to jde jen v případě,že o to opravdu stojí.Můj bratr byl taky těžký gambler,dokonce se i léčil,ale myslím,že bohužel celkem bezvýsledně,ikdyž teď se zdá,že se docela drží...ale má dluhů o kterých se nám ani nezdá.Takže s takovým člověkěm buď a nebo,musí vyhledat pomoc,jinak to smysl nemá a vás dva bude akorát trápit!!!Každopádně pokud k tomu dojde,věř že samotným vám bude určitě lépe!!! :a: :a: :a:

ivka222

Leni,automaty jsou hrozná věc :w: :w: :w: i kdyby vydělával miliony tak se dají investovat peníze jinam,je mi to líto,léčit se to dá ale to by musel chtít :r:
:r:

In reply to by ivka222

já vím Ivko.... pořád čekám,že si mě všimne nějaký princ a pomůže mi z tohoto pekla ven,ale jsem hodně najivní.
Holky co veze kočárek si sice všimnou,ale vzápětí si řeknou má miminko tak má doma i chlapa

Věroušek

Tak to me opravdu moc mrzi. Automaty jsou desny svinstvo a clovek na tom ulitne jako nic. Je to desna zavislost diky, ktere muzes prijit uplne o vse. Je to stejny jako alkoholismus. Musi chtit on sam a mit pevnou vuli, jinak do toho spadne vzdy kdy uvidi nejaky automat. Pokud vas opravdu miluje, tak s tim okamzite prestane. Ty musis myslet hlavne na toho mrnouska

Věroušek

In reply to by LenickaV

Muj strejda byl alkoholik. Taky mel porad reci a byl si jistej, ze je vse vporaku az jednou prisel a teta a deti nikde. Chvilicku mu to jeste trvalo ale prisel na to, ze je potrebuje a miluje a sam se zavrel do lecebny. Uz je to cca 30let a od te doby se chlastu nedotkl. Muj byvalej je alkac a taky hral. Vim o cem mluvim. Je to desne. Ale ten nemel silu s tim neco delat a ja jak tehda hodne mlada holka uz nemela silu se s nim hadat a porad pomahat a nekde neco platit a resit. Ver, ze takovehle lidi se vetsinou jen horsi, pokud je neco opravdu nenakopne a nezacnou myslet poradne. Moc ti drzim palecky aby se to co nejdruív srovnalo a on byl zase jako driv.

Proboha Leni, pryč od něj. To je stejná závislost jako chlast a drogy. Věř mi, mluvím z vlastní zkušenosti. A takový lidi si myslí, že jsou v pohodě, ale pomůže jen odvykací program. Mrzí mě to, ale s takovým člověkem život nemá smysl. :n:

ale musis razne zasahnout... jestli mas kam jit, tak jdi pryc... bud se pujde lecit a pak se k nemu vratis nebo to nema smysl... ted se ma cely svet tocit kolem Kubika a ne kolem hrace, ktery hraje automaty... musis byt tvrda a treba to opravdu pomuze a on se nad sebou zamysli... drzim ti palecky aby to vyslo :j)

No ty jo... máš hodně velký problém. a s miminkem asi není peněz na rozhazování. Vím, že je to hodně těžké, chtělo by to s tím něco udělat. Měl by nějak "šikovně" přijít na to, že to není v pořádku a jít se léčit... Jinak ti ty prachy bude rozhazovat dál... promiň

In reply to by omites

To já vím,že tobude dělat.ALe bohužel ještě na to nepřišel a když mi tvrdí že je vůl,že ví co dělá,že už to nebude atd tak stejně se to opakuje další měsíc znovu a znovu....

Já se ted mám dobře.Mám vysokou mateřskou z práce i z druhé práce plus za uklid,ale to mi od září skončí a budu pěkně v prdeli.

In reply to by LenickaV

Vím jak se chlapi staví k psychiatrům nebo psychologům, ale chtělo by to ho někam tam dokopat. Nemusí hned teď začít nějakou ústavní léčbu... ale tam vám aspoň poradí co s tím. Nebo si někam zajdi sama a aspoň ti řeknou, jak se máš chovat ty. A co třeba manželská poradna... klidně tam můžeš zajít sama.

In reply to by LenickaV

Já jsem zkusila kineziologii... (kdybych šla k doktorovi, tak by mi to napsali do karty a v práci by se na mě dívali blbě). Neřešila jsem nic okolo vztahu, ale měla jsem v listopadu docela deprese, takový divný nespokojený pocit. S paní jsme si o tom skoro 2 hodiny povídali a pak skoro na konci mě teda otetovala a namíchala Bachovi esence. Ale ten konec tam nemusí vůbec být, pokud si to nepřeješ. Hodně mi pomohlo, že jsem to řekla cizímu člověku, který mi na ty věci uměl odpovědět, že to věděl i někdo z venku. Pak jsem se (samozřejmě chvilku to trvalo) cítila líp a v únoru jsme pak počali miminko... tak mě ta paní dala psychicky dohromady. Myslím to dobře, třeba by ti pomohlo, kdyby i někdo jiný pochopil tvoje pocity a poradil ti, ja z toho ven nebo jak toho tvojého chlapa donutit, aby s tím přestal

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Nejhorší je,že ví,že mi teď může vyhrožovat,že nepůjde na uklid,že si mám jít sama.A jak mám jít sama,když mám miminko které mě potřebuje a hlavně ho kojím.
Kdyby nosil domů pořádný peníze tak by uklid být nemusel,ale nenosí tak jsem si sehnala dvě práce,začal na ně chodit on,ale začíná mi vyhrožovat,že se mi na to vys...
No pokud to udělá tak pro mě bude jediná možnost jít domů,protože ze 7600kč neutáhnu jídlo,potřebné věci na Kubu a ještě spostu věcí co si on vymyslí,abych poplatila.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Gabčo díyk jsi hodná.
Mohu jedině domů,ale tam je to taky tak na měsíc klidu a pak si začneme lést na nervy.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Mám dané stranou,ale stejně je to málo.Co jsem byla těhu platila jsemjak mourovatá a začla malinko šetřit od začátku mateřské.
Taky mi pomohli naši s výbavou s ním bych neměla nic.Na vše bylo pořád času dosti.
Jsme v podnájmu.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka