kamaradky moje!!!!!!!!!!!!!!!

15.06.2008

vite co jsem si uvědomila že jen vy tady přes net jste moje kamaradky ja ani tady v krnově nemam pořadnou kamaradku oni mě znaji jen když něco potřebuji nikdy se sami od sebe neozvou nebo možna i zavidi jaky mam život ale to je jedno hlavně že mam vas škoda že spolu nemužem chodit na prochazky :r:

No já mám takové ty známé. Ale tu nejlepší jsem nechala na MOravě a odešla jsem do Tábora. Takže kontakt slábne. A tady s váma jsem pořád!!

Krnov je kde? na moravě ? já jsem z Ostravy:-) jsem teď v 33tt a tady přez těhu jsem si našla 3 kámošky tady od nás všechny bydlíme par metrů od sebe a termínky máme taky více méně podobné :qu: tak se těšíme až spolu bodem vozit :/;x: ale teď je všude přece tolik mamin že myslím není nouze se s někým seznámit !

Věroušek

No ja to mam asi stejne jako ty. Nikoho nenam a s lidma se uz moc nebavim. Vuzdyjen lzou a zavidi a podkopavaj nohy a ja to proste nemuzu pak unest a mam z toho depky. Tak se radeji nebavim s nikym(jen takhle na netu)a mam klid. Ale kdyz se clovek pak nudi doma nebo by chtel nekam jit, tak je blbe, ze nema s kym:-(

u me je to taky tak, z maleho mesta jsem sla do Prahy a tam zila par let a pak jsem potkala manzela a hop! bydlime na vesnici, kde je 400 obyvatel a z toho 80 jeptisek.... :s: taky si neumim predstavit zivot bez netu... aspon si muzu psat s kamaradkama a hlavne byt tady s vama na techto strankach :)

tak to znam taky kdyz nekdo neco potrebuje tak vedi ze existuju kor kdyz nekdo chce pujcit penize a kdyz potrebuju neco ja tak nikdo nema cas a co uplne nesnasim je pretvarka strasne mi vadi kdyz se mi nekdo stavi do oci a rika jaka jsem super a pak jde a pomlouva me je mi daleko milejsi kdyz mi to reknou primo do oci

In reply to by Monicka

presne tak to ze jsme jezdili 2xrocne na dovolenou to jsem mela vecne na taliri jak se mam prima ale ono to neni tak ze je vsechno v ruzovym ono ma vsechno svuj rub a lic ze jsem na vsechno sama protoze pritel vydelava to uz nikdo nevidi videj jen to pozlatko ale co je za tim to uz nikdo videt nechce

Ja mela spoustu pratel...horzne moc.Ale jak jsem otehotnela tak to pomalu ustavalo.A jak jsem porodila tak se na malou vsichni chteli podivat a ak..No a ted si na nas skoro ani nevzpomenou.Ale zase mam nejake kamosky v mem veku,co cekaji mimco..Ale taky se neozvou.Jen kdyz neco potrebujou :( Tak ja porad nemam co delat..nudim se..Ale vykaslala sem se nato,a venuji se moje holcicce..

ivka222

a já mám jenom vás,odstěhovala jsem se za manželem do hor a nemám tady nikoho kolikráte je mi hodně smutno tak přijdu sem za váma a smutek odejde :h:

Mončo moje řeč já tady poznala fakt dobré holčiny a strašně lituju,že nejsou poblíž,že kafčo,procházka by byla fajn.
Taky nemám žádnou pořádnou kamarádku.Buď se musím ozvat já první nebo o mě nikdo neví:-(

In reply to by LenickaV

ja mam kamosku..ale te se chodit ven moc nechce...Tak taky chodim sama...Zajdu si na zmrzku..A treba chodim po venku,a myslim si ze treba nekoho potkam..ale to jen vyjmecne.. :( proto se tesim az bude natalka vetsi..aspon si budu moct vykladat s ni :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka