Vsem velke diky.. opravdu jsem za vas vdecna..

15.06.2008

Holky jste moc hodny..a strasne mi to vcera pomohlo se vykecat... a cist vase nazory atd. nezname se a presto mi strasne pomahate..Tyhle stranky mi dali spousty dobreho..navazala jsem nova pratelstvi,holky s kteryma jsem se sesla jsou bajecny...a s nekym si tu pisu every day ....a je to super... jen skoda ze jste vsichni rozhazeny po cely republice... :(

vim o cem mluvis, ten muj se taky rad napije, a kdyz je strizlivej, tak je suprovej! Udela spoustu prace, zaridi co ma... ale proste ma rad pivo a co me stve, tak ho neumi pit :///: opravdu. Vsichni u stolu maj treba teprve prvni pivo a muj muz uz druhy dopiji, a cim vic ho pije, tim rychleji v nem mizi ... opravdu bajecne. Ale nastesti neni hnusnej, jen se musi jit vyspat. Dokonce mi z lasky rika, ze me ma rad jako pivo :) aspon je s nim sranda... jednou jsem se ho ptala, proc si me bral. Jestli jsem vypadala jako sud piva, tak ho to rozesmalo jako nikdy nic predtim. Proste je to boj!!! Soutezit s chlastem... nepije kazdy den do mrtva, ale da si 2-3 pivka za den, pry ze to vypoti pri praci :00: ale nebavi me to, vyrustala jsem s otcem alkoholikem a vim, ze to takhle nechci a pak se zamiluju do alkoholika! Ten zivot je ale mrska, samozrejme vim, ze si za to muzu sama a nikdo me do snatku nenutil... zijeme na vesnici a nekdy mi prijde, ze to tady berou, ze kdo nechlasta neni chlap a je chudak podpantoflak. Stve me to o to vic, ze jsem se sem privdala z mesta a nikoho tu pomalu neznam, jen lidi co chodi do hospody :) takze ani ti lidi neznaj me a berou me pak jako stihacku, kdyz jim manzel rekne, ze dnes na pivo nejde, ze bude se mnou... blbci!!! tak ti drzim palecky at vam to dobre dopadne. Zkus si s nim promluvit co presne mu na tobe vadi, ja jsem se toho svyho taky na rovinu zeptala jestli je to mnou, ze tolik chlasta.... jestli je neco co ja muzu zmenit nebo delat jinak... uvidis co ti rekne a pak sama uznas jestli ma cenu to s nim zkouset dal nebo ne... tfuj, tfuj, tfuj... flusance pro stesti :///: :///: :///: :a:

kikatko mluvis mi z duse ja jsem za tyhle stranky taky strasne vdecna clovek se potrebuje obcas vypovidat aby mu bylo lip a vy tady dokazete cloveka podrzet nad vodou pripojuji se k tobe DIKY HOLCICKY ZA VAS :w: :w: :w: :w: :w: :w: :w: :w: :w: :w: :w: :w: :w: :w: :one: :one: :one: :one: :one: :one: :one: :one: :one: :one: :one: :one: :one: :one: :one: :one: :one: :one: :one: :one: :one: :one: :one: :one: :one:

víš ja mě štve že nemužu svama do te zoo zitra musim k doktorovi s malou a hlavně s krnova je to pěkna štreka ale jak bude ten velky sraz v zaří tak to jedem!!!!!!!!!!

janka.82

Hlavně, aby Ti to dobře dopadlo. Snad si to uvědomí a bude sekat dobrotu. Držím Ti palce :one:

:one: :\x: nemáš zaco děkovat, jsme tady jedna velká rodina, aspoň já si to myslím, až na nějaké vyjímky a úlety to tu je super :one: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka