Dnešní odběr vajíček

13.06.2008

Ahoj ! Tak píšu čerstvé zážitky z dnešního odběru vajíček.

Ráno jsme tam přišli a hned mě vzali nahoru do pokoje (manžela nechali samotného takže byl "na to" sám :) ) seznámila jsem se tam se dvěma holkama, které byly stejně vystresované jako já, protože jsme na tom byli prvně. Pak k nám dali ještě dvě němky, ty šly na řadu jako první, bylo hrozný že jsme slyšely, jak je budí že jim to nešlo atd. Prostě tím že jsme to slyšeli tak jsme byly totálně v háji a já se normálně chtěla sebrat a odejít. No nakonec jsem to ustála.
Na sále mi nemohli napíchnout žílu, ale páč jsem usnula i s kyslíkovou maskou na puse, tak se jim to povedlo:) po probuzení to bylo docela v klidu. Ani se mi netočila hlava, malinko ale dalo se to zvládnout. Prostě čekala jsem hrozný bolesti, ale bolí to jako silnější měsíčky, takže jak mě viděl manžel jak jsem vysmátá běžela, tak koukal :)
Domů jsem přišla lehla si a v šest se vzbudila :) ale teď jak to přišlo k sobě, tak to docela bolí, už chodím trošku hůř než ráno, špatně se mi sedí takže dneska nebudu ani na počítači, ale dá se to vydržet.
No a hele nakonec jsem měla 25 folikulů a z toho 12 vajíček k oplodnění, takže tohle dopadlo velice dobře. V pondělí si máme volat na výsledky jestli se jim to podařilo oplodnit a kdy půjdem na zavedení. A manželův spermiogram byl dobrej, takže ICSI nemusela být, takže jsme ušetřili 7tisíc.
Uuuuuuuuuuuuf :)

:s: prej krize, je to prdel :s:
héééj teď mi psala holčina co tam byla se mnou, že volala včera ráno, měla 13 vajíček a 8 jich má oplodněných, my máme volat až zítra, tak jsme trošku nervní, jestli se jim to podaří, snad jo.

Sharane, nemáš co obdivovat, každá holka co nemůže otěhotnět tak tím projde, musí, ono nic jiného nezbývá, ale taky jsem si říkala, že na tohle nepůjdu, na tohle taky, to raději kašlu, nikdy si nepíchnu injekci atd...a ups co člověk všechno dokáže, když "musí" a já vím proč, PÁÁÁČ JSME ŽENSKÝÝÝÝÝ :s:

Jinak zítra mezi 11 - 12 hod. voláme, tak držte pěsti, Jirka už tu do mě hučí, jestli tam nezavoláme dneska :!k: nedočkavec

drzim pesti,at to vse dobre dopadne, kazdopadne dle tveho popisu to vypada nadejne, tak to jen nezakriknout! budu to sledovat dal, jak se to s vama vyviji! drzte se

Cau Luci81,
hltam Tvuj pribeh a obdivuju Tvou statecnost - MOC vam preju, aby to s vajickama klaplo a at jsi uz brzy tady mezi tehulkama!!!!!
SHARANE

Ahojky Lucinko, jsem ráda že to je na tak dobré cestě a držím palce aby to v pondělí pokračovalo pořád tak moc dobře :) :a: :one:

Zuzí ty woe :s: ano já k nim promlouvala a Jiřík promlouval k vajíčkům jak on říkal "jajíška", kámošky tady čůraly smíchy, my na ně totiž šišlali :s: :s: :s:

Tak to jsou supr zprávy! Budu moc držet pěsti, aby pro vás měli v pondělí jen ty nejlepší zprávy.

Díky díky :))

Zuzí to víš, SLEPICE se nezapře :s:

No domlouvala jsem včera večer klukům :s: a dneska jsem jim říkala, chudinky vajíčka zůstaly samy samotinky někde na talířku v Teplicích :!k: už ať jsou u mě. Doufám že se to podaří, prej to vypadalo dobře :cc):

No, Ty ospalko, domuvila jsi svým vajíčkům před odběrem, ať se manželových "kamarádů" nebojí!! :) Držím palečky.

:a: Tak to dopadlo hodně dobře :) Dál vám budu držet palce, ať dojdete do úplného konce :c: :one:

:a: :a: :a: ...To vám moc přeju..pokud manžel nemá problém určitě se to podaří...budu moc držet palečky :one: :one: :one: :one: :one:
...kačátko :c:

no vidis, tak patek 13 ti prinesl stesti. myslela jsem na tebe :one: a jsem rada ze ti to dopadlo dobre. to mne se dnes vylil sirup do kabely. parada, ale na druhou stranu jsem davala vypoved, a nejvyssi sefik mi rekl ze kdyz me ta nova prace omrzi anebo se neco stane. ze prej jaaaa se muzu vzdy vratit a nemam zapomenout ze mam dvere otevrene. 3 dni pred jsem mela z toho srajdu jak to vemou.
Eimi

ahojky v pondělí budu moooc držet palečky a jsi moc statečná holka :c: :one: :c: ,odpočívej :a: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka