hóóóódně blbej dotaz

14.06.2008

holčiny, blbější otázka mě fakt nemohla napadnout, ale začíná mi to vrtat hlavou a raději udělám blbce ze sebe tady než ve špitále :s:
kontrakce - to je když se stahuje děloha, že jo? takže na konci těhu mám dělohu snad všude - teda mluvim o břichu, takže by se mi mělo stahovat celý břicho, je to tak?
a když mě bolí podbřišek (nejsou to přímo křeče, ale je to ve vlnách. stupňuje se to, pak to bolí jako :pig:, ale dá se to rozdýchat a pak to zase ustoupí, no a pak znova a takhle pořád do kolečka. co to je????? (a střeva to nejsou)

ivka2222

Tesííííííííííííííí,ty rodíš a za dvanáct hodin a jednu minutu se ti narodí miminko,bude to klouček a bude překrásněj,já jsem totiž vědma :s: :a:

A jaké jsou mezi nima intervaly????? Mě teda přijde, že už rodíš tak si to změř a až budeš vědět, tak cinkni do nemocnice, že máš bolesti, oni už ti řeknou co máš dělat. Já teda jela s menšíma bolestma a porodila jsem za 3 hodiny...

Terinko jdu do vany, kdyby něco tak piš sms, klidně i v noci a já to sem přilípnu....kdybys už tu nebyla, tak držím palce, hoooodně držím, aby tě Toníček moc netrápil a abys ho měla brzy u sebe.

In reply to by sisina

ve sprše jsem byla v devět a nic moc :n: :sick:
ale už to takhle otravuje skoro třetí den, jen dneska je to trochu horší, ale ještě počkám. PA říkala, že až je to nesnesitelný, tak máme vyrazit a zatim se to vydržet dá :-)

In reply to by Tesa

nechci adit ale každá máme o slově snasitelné a nesnesitelné jiné představy když mě natáčeli ozvi tak mi setřička říká asi to pěkně bolí co ale netlačte ještě to vydržte a mě to tak hrozné nepřišlo cítila jsem to ale nijak moc

teso už se chystáš k :||): žeby to bylo už zítra nebo ještě dnes to ne dnes ne za čtvrt hoď ky to nestihneš :s: :s: :s:

In reply to by Tesa

třeba tě to taky čeká ;) a bude mimi na světě co by dup. Markétku chudinku jsem vyprdla tak rychle, že ani nestihla zarotovat, šla na první zatlačení celá, vyběhla jak špunt ze šáňa :00: :!k:

teso už se chystáš k :||): žeby to bylo už zítra nebo ještě dnes to ne dnes ne za čtvrt hoď ky to nestihneš :s: :s: :s:

Když tě bolí podbřišek jako na menzes v intervalech, tak to jsou kontrakce. Já teda s takovejma bolestma porodila :s: . Užžžžžžžžžžž?????????

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka