Odsávačka do nosánku

14.06.2008

Ještě mi chybí do výbavičky pár drobností jako je kosmetika ,nůžky na nehtíky a nosní odsávačka,jakou odsávačku máte vy?stačí taková ta klasická jak je ta tyčinka a balonek na konci? nebo máte nějakou speciální??DÍÍK

tak já mám koupenou tu na vysavač..má jí sestřenka a mega super věc..byla j¨sem u toho i si to vyzkoušela a malá Barborka,když měla tohp pneumokoka,tak měla tak strašnou rýmu,že nebýt tohoto super náčiní,tak by jí asi chudince museli dělat bůh ví co..akorát si koupím z porodnýho novej vysavač,protože ten táš řve jak blbej a smrdí už,tak ho dám muži do garáže na čištění auta..a je to od 700w do 1300w..jsem vděčná,že toi někdo vymyslel..

Pro nás ta balónková je úplně k ničemu :n: nevysála jsem s ní vůbec nic. Má tu na vysavač a je fakt bomba. :one: Vůbec není drastická. Malému se hrozně líbí když hučí vysavač a i když pláče když ho položím, jak zapnu vysavač, tak je hodňoučký a u vysávání vůbec neprotestuje :!k: a za pár vteřin má nosánek vypulírovaný :qu:

In reply to by sisina

Pokud má kulaté trubky, tak ano. Na průměru pak už nezáleží, neb jak píše kolegyně, je to jakoby došpičky a sedí to na každý vysavač. Jen se ujisti, že máte nastavitelný výkon, smí se totiž odsávat na max 1500w :w:

In reply to by Meg1

ty kolegyně jedna :!k: :!k: :!k: je to od 700W do 1300W myslím že to je tam tak psaný...jinak je mají v každý lékárně a když ne,tak je mají na netu....to je fuk..a má to tam přepad ohledně tlaku a stačí to pak jen pořádně vypláchnout horkou vodou..ono to někdy vlítne jinam ty soplíky,ale to už to mími musí mít vážně obří rýmu..jinka jeto k nezaplacení..a ty prachy zato jdou.. :w:

In reply to by sarlotka

Já tu mám psáno max 1500w, ale to je fuk. Musí se to ale opláchnout hned, jak to v tom zaschne, tak je to celkem dřina to dostat ven :jawdrop: já jsem je obě dostala, tak ani nevím kolik to stálo. Tady v Irsku se to sehnat nedá :? ale dočetla jsem se o tom tady a jsem hrozně ráda, že ji mám :one:

In reply to by sisina

jo jde..má to na konci takovou jako by špičku..je to na všechny vysavače a to odsátí těch soplíků trvá max 5sekund..to je takovej fofr,že se mimi akorát ušklíbne,protože ho to občas zalechtá,ale jinak ani o tom neví..já když to vyděla poprvé,tak jsem nic jiného do výbavy nechtěla!!!!!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Hele ta odsávačka na vysavač je fakt šetrnější, než hadičková :one:

In reply to by zizalka19

Na to ti bude stačit i starší vysavač, hlavně aby měl nastavitelný odtah, nebo max 1500w a je to. Třeba někdo z rodiny má doma starý vysavač, který ti může půjčit. Je to fakt úžasná věc, malý se ani nebrání. Vůbec mu to nevadí a vysaju mu tím i takové ty sušáky :one:

In reply to by zizalka19

nedá se dát přes rameno?a naněj se dá napojit myslím určitě hadice...já je prodávala když mi bolo asi tak 19let..měla jsem to jako vedlějšák..kobosan a vońavý tyčinky atd..je fakt super mašina..já se učila 14dní psychologyi prodeje a funkčnost atd..to by mělo jít a na ten konec tý hadice se to dá...jasně že na trubku holky,ale na hadici :!k: :!k: :!k: to musí jít žížo ne?jestli si to pamatuji dobře...

In reply to by sarlotka

to se nenosí přes rameno, jen když to teda netaháš po zemi, ale do výšek, tak je tam popruh...ale ta hadice na konci není kruhová, ale půl oblouk s jednou rovnou stranou...

In reply to by zizalka19

no oni jsou dva tipy-já vím jak se s ním vysává,měla jsem ho od tý firmy doma zapůjčený..,ale právě jestli po odendání njede tam dát ta hadice,ale jak čtu tak dá a konec je půl oblouk..ten konec je jak camfor takovej,jako když máš konec trychtýře,ale velkej..počkej já to najdu na netu a nebo si to najdi..a víš co?vem si sebou tu hadici do obchodu..co máš z lidí ne?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No můj malý se taky zprvu leknul, když jsem zapla vysavač, ale on se lekal téměř všeho. Teď už je zvyklí a vůbec mu to neva. Asi je to o zvyku.

Tak my koupili tu na vysavač. Zatím nemužu říct, ale prý přes to, že nevypadá, tak je k dítěti nejšetrnější. A taky to je hotové raz dva. Ta balonkova je pry na nic. Tak nevím. :dance:

tak to by mě taky zajímalo. Bo před třema rokama jsem ju chtěla koupit a bylo mi řečeno že ta hadičková je lepší, no a teď mi zas kámoška říkala že si mám koupit tady tu že prý tahadičková není dobrá že to četla na netu. Takže já taky nevím a zajímal by mě váš názor!Vendula

In reply to by zizalka19

Já mám jednu navíc, kterou jsem si nechala dovézt pro jednu paní tady a ona se mě už neozvala, tak ti jí můžu odprodat, kdybys chtěla. My máme taky úzkou hadici a jde to na ni. Ten konec je totiž zúžený tak, aby pasoval na různé typy vysavačů, i když Vorwerk teda neznám... Dej vědět, kdybys ji chtěla ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky