Boli me srdicko..je to hrozny...

14.06.2008

Ty chlapy jsou takovy svine pardon ze mluvim tak sproste ale ten muj boze .. co se to s nim stalo..vsechno bylo uz dlouho dobre ale posledni doubou vzdycky kdyz se napije tak je na me strasne hnusnej zlej..no proste sila..neumite si to ani predtavit co se odehrava kdyz se nalije..Pisu a slzy mi tecou jak hrachy...dnes uz se domu nevrati poslala jsem ho k rodicum ale je nalitej jak prase..a psala jsem mu at je tam tak dlouho nez se rozhodne co vlastne chce a koho chce, jestli chce zit jako tata od rodiny nebo jako svobodnej kluk.. a vite co mi na to napsal??ja uz to vim ale matyska mi nevezmes..ja na to ze to bych nikdy neudelala at by se stalo cokoli a on na me ze sem svine ze toho se boji..Boze proc nemumi si rict chlastat nebudu .. takze to vypada ze asi budu samotna maminka..holky ja tak breciiiiim .. je mi to takl lito .. ja myslela ze uz bude vse ok.. ted nevim..jsem zvedava co rekne zitra az bude strizlivy...

Věroušek

To me opravdu moc mrzi a je to s prominutim IDIOT. Je tatou a tuhle cestu si vybral, tak se najednou nemuze chovat takhle. Vim, ze je to tezke ale myslim, ze vam za to nestoji pokud se takhle chova. Proste ho posli pryc pokud to pujde a on si to treba po case uvedomi co vlastne udelal. Ja zila s alkoholikem dva roky a vim jake to je. Byl to skveli a hodny clovek ale jak se napil byla to nocni mura. Jenze se to vystupnovalo a on byl ozralej pak uz porad. Preji pevne nervy a hodne sily a urcite to dopadne co nejlepe pro tebe a prcka

Ahoj,tak chlast bych teda netolerovala.Jestli takhle chodí často a je agresivní,zbav se ho.Nemusí ty vaše bitky vidět děcko.Ikdyž je ještě malinký,už to vnímá.Mysli jen na dobro pro sebe a tvoje dítě-ostatní není tak důležitý!!!

vím že se to lépe píše než provádí ale nebylo by vám samotným lépe???? než se neustále nervovat a strachovat co zas přijde??? vždyť takový chlap za to ani nestojí aby jsi si kůli němu dělala starosti

Kikatko, to je teda pěknej ubožák :( . Nebyla bych s chlapem ani minutu, kdyby mi řekl, že si o mě myslí, že jsem svině. Nesnášim vožralý, sprostý debily. Být tebou, tak vezmu nohy na ramena než ti jednu ubalí...Najdeš určitě lepšího, kterej si tě bude vážit.

In reply to by Kikatka

Jezisi to je hajzl :w: :w: :w: Co ti na to mam riict?Udela to jednou,udela to znova.Taky jsme jednou dosli k postuchovani ale nezvrhlo se to.Devce mlatit se nenech.Ja se na to divala cely detstvi a pro decko je to hodne hodne stresujici.Jednou by mohl bit i maliho.Nechci ho soudit,treba se vzpamatuje.

In reply to by janek

on zas tak dlouuuuho nechlasta..jako ze by bez alkoholu nemohl byt.. to ne..ale proste kluci chodej chlastat a to ani jeden nema rodinu.. a nektery ani holku.. no a on chce si uzivat jako oni a kdyz mu reknu ze oni muzou ze nemaj rodinu ze nemaj zavazky tak se rozjede.. nechape nic... Kdyz se rozhodne nepit tak je to jeho posledni sance a zkusim to .. jestli od nas teda bude chtit odejit ..premlouvat ho nebudu..

janka.82

In reply to by janek

Už mám za sebou zkušenost s bejvalým, kterej když se napil, tak mě mlátil. Už nikdy více.... Byla jsem s ním skoro 4 roky. Našla jsem odvahu a rozešla se s ním. Už bych to nechtěla nikdy zažít. Dlouhe mě trápily noční můry :r: Konečně to mám za sebou a hodnýho přítele, kterej si zajde jen na 4 pivka a je s ním pořád sranda.

In reply to by Zuzana.Picmouse

Já mám taky tátu co chlasá, sice by mi dal první poslední, na nás jako na děti nikdy hnusnej nebyl, ale k mámě se chová jak k póvlu a za to ho nenávidím. Ta by měla dostat svatozář, vydržela to s ním letos už 32 let, taky jedna taková hloupá... Můj chlap se napije občas, tak jednou do měsíce a to ne že by se zežral jak prase, dá si 4-5 piv a je spokojenej, příjde domu, nají se a jde spát.

In reply to by janek

Přesně , máma taky s tátou zůstala, prej kvůli mě. :n: Otec i když se dnes snaží u mě nemá žádnou autoritu. Věčně byl v prdeli, nebo seděl v kuchini s půllitrem. Mamku teda nebil, ale před lidma měl na ni trapný kecy a to je taky ponižující.

In reply to by Katka77.

Nejsi moje ségra? On je přesně co popisuješ, sedí v kuchyni u okna, chlastá jedno pivo za druhym. V pátek si koupí 3 basy a v neděli ráno už nemá nic :sick: . Mámu mezi lidma ponižuje, je to nechutný. Když chlastá, tak začne přemejšlet nad kravinama a pořád brečí. Jednou už mě to nasralo a říkám mu, co pořád řveš? A on se hrozně urazil a říká mi " já brečim pro tví dobro" :00: . Co na to říct, vychlastanej mozek.

janka.82

In reply to by janek

:00: :00: :00: :00: To je teda hustý. Ale můj fotr taky chlastá!!! Od rána do večera v hospodě- co to je za život? Nechápu mamku, že od něj neodešla, ale teď už je fakt pozdě...

In reply to by janek

:!k: To samý, jen otec přes týden jezdí kamionem tak chlastá přes víkend. Jednu basu a litr ferneta. Teď, když už jsem velká by se chtěl kamarádit, ale já na něj nemám náladu. Pořád mele dokola to samí. Že mám stejný díry do nosu jako on a že stařeček říkal, že Ženská není člověk a koza není zvíře. :00: :!k:

Holky moc je mi Vás líto, všech, který procházíte takovou krizí. Držím Vám moc pěsti, ať se mráčky roztrhají a začne svítit sluníčko!!!! :h: :k: :h: :k: :h: :k:

Je to nezodpovědný hovado a v podstatě asi ještě dítě, aspoň se tak chová. Ty sedíš doma na prdeli vychováváš mu kluka a on se zlinkuje a pak ještě vyhrožuje. To jsou jenom jeho silný řeči, zítra přileze a bude prosit.

Ahuj, je to děsný, nevim, co se to te´d děje, ale čtu to furt, že jsou chlůapi hnusný...víš, neznám ho, ale myslím si, uteč dokud můžeš, to radši být sama než s takovým hulvátem...on se nezměmí, pití je svinstvo a málokdo má tak pevnou vůli a byla bys neš´tastná Ty a dě´tátko...držim Ti pěsti...

Je mi to strašně líto :( :( Oni jsou snad nějaký erupce na slunci či co... já taky strašně brečím a jsem bezmocná.. volala jsem totiž té slečně a ona je s ním!!! A mě tvrdil, že jde do hospody s kamarádama... zbytek hovoru ani nemusím popisovat, stačí to, že na otázku, jak si to s mojim manželem představuje dál mi řekla: No já si to představuju tak, že ho chci !!!! A pak říkala něco o tom: A co když už se rozmyslel??? Takže on mi tady tvrdí, že potřebuje čas a já už říká,že chce jí... Vůbec nevím, jestli ho taky vyhodit, jako jsi to udělala ty, ale tím to akorát jí ulehčím... nebo jestli ho nechat dusit ať se pěkně stará o rodinu :(
Dokážu si představit,jak ti musí být.. jak jsi zoufalá a smutná... a bojíš se toho, že zůstaneš sama.. Můj taťka taky pil a mám pořád v živé paměti, jak to u nás doma vypadalo.. Je to fakt vůl, když má doma krásnou ženu a nádherné zdravé miminko a i přesto chlastá :(
Držs se a buď moc statečná!!!! Snaž se uklidnit a usnout. Já vím, nejde to, já sama celou noc prořvu a asi mi pukne srdce.. já už jsem totiž svou bitvu asi prohrála..

In reply to by Galateia

ahoj,nedá mi to a musím to napsat.To,čím teď procházíš jsem prožívala sama před 4 roky s bývalým manželem.Našel si mladší slečnu,chodil se svobodnejma klukama po diskotékách a já a jeh syn jsme ho nezajímali.Trvalo mi bohužel moc dlouho,než jsem se rozhoupala k rozvodu.Mohla jsem syna ušetřit spousty nepěkných zážitků.Nakonec jsem se ale vzchopila a požádala o rozvod.Podotýkám,že jsem v té době byla nezaměstnaná a chlap mi nedával žádné peníze.Našla jsem si brigádu(noční v pekárně),ale protože se odstěhoval k milence,musela jsem přestat pracovat,protože neměl kdo hlídat syna.Naštěstí jsem si našla práci v oboru(ve školství)a tak jsem byla z nejhoršího venku.Rozvedla jsem se-synovi byly 4 roky.Teď už pátý rok žiju se skvělým mužským,který žije jen pro rodinu,syna vychovává jako vlastního a on mu říká tati.V lednu jsme se vzali a teď se nám narodila holčička.Jen jsem ti chtěla napsat,že není potřeba žít s někým,kdo o tebe nestojí a neváží si tě.Určitě narazíš na mužskýho,který bude šťastný,že tě má!!!!A neboj,na toho blbečka,co opustil tebe i to nenarozený miminko taky dojde.Takovýho chlapa si přeci nemůže žádná ženská vážit!Udělal to tobě,udělá to i jí.Zbav se ho a začni novej život,dokud je čas!!!

In reply to by Galateia

ten tvůj příběh je taky hustej. Já vím, že ho miluješ, ale stojí ti za tyhle nervy? Tahá se z nějakou jinou a ty čekáš doma s pupkem, jestli si to někdy nerozmyslí a vrátí se k tobě? Já už bych ho zpátky teda nechtěla. Být ta druhá... :n: :n: :n:

In reply to by Galateia

Jezisi holky co nad nima bulite nad zmetkama ndobrejma.Si ta nadhera co ''vyhrala ''mysli ze je lapsi nez ty?Jestli to udelal tobe ,jednoho dne to klidne udela i ji.Ja vim ze to boli ale jsou to zmetci co si nezaslouzi zady vas slzy.Ani tvoje ani Kikatky.

Ahoj Kikatko, to mě strašně moc mrzí, ale lidi toho nakecaj když jsou opilí. Já tvého muže neznám, ale ten můj je jak méďa když se napije. Nedávno jsem tu psala, že opilej běhá za ženskejma klidně i přede mnou, ale já vím že je neškodnej :s: :s: :s: Já když se napiju vynadám každému i tomu koho neznám. }:) Aspoň, že si to potom nepamatuju :n: :!k: Počkej až vystřízliví a pak to s ním řeš, teď to fakt nemá cenu. Ty se uklidni, malý to z tebe vycítí. Zítra je nový den a všecko se dá dokupy. :one:

:( Pane boze to je cuuuuuuuurak :( :( :( ja nesnasim ozralecky dementni zvasty tohoto druhu.Mel by si uvedomit jestli chce rodinu nebo flasku.Debil :w: :w: :w:

Kikatko, to je děsný, že ty jsi neutekla už v tom těhu, když to neklapalo..:-( Nevím co ti na to říct, ale já bych tedy nemohla být s někým, kdo by o mě říkal, že sem svině..víš od psychického násílí (což tohle je) je k fyzickému jen krůček... Popřemýšlej zda by ti nebylo s Matýskem lépe bez něho... Drž se holka a neplakej!!!

tak to je mi strašně líto. Drže se holka a přeju ti hodně síly a trpělivosti budeš to potřebovat. Vím o čem mluvím, můj otec chlastá dodneška a tchán(se kterým bohužel teď bydlím) taky. No ale radši dítě vychovávat sama než s ožralou, takové dětství nepřeju nikomu není to nic pěkného, já mám hodně moc špatných vzpomínek. Vendula

mam to podobne...muj si taky uziva jako by se nic nedelo....ale je to snad prejde, jsou to chlapy, no co vic rict...urcite to bude dobre... ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka