tak nevím nevím

14.06.2008

Holky tak jsem vám odpoledne psala že Kačenka už má venku ty nosní mandle a že spokojeně spí. Jenže asi hodinu potom co se vzbudila začala brčet že jí bolí v krku, měla zvýšenou teplotu tak jsem jí dala paralen čípek a studený obklad na krk. Asi za půl hoďky jí bylo líp a pak už byla ok. No a teď se mi s brekem vzbudila že jí bolí v krku, čaj jí dáváme po lžičkách. Už se sice uklidnila a tulí se k taťkovi al je mi to divné. Když nás propouštěli tak o bolestech v klrku nic neříkali. No jestli ještě jednou bude brečet tak jedem na pohotovost a bude. Nemáte náhodou některá s tímto ňákou zkušenost? Byla bych vám moc vděčná kdybyste mi napsaly, já jsem z toho celkem vyjukaná protože malá mi vůbec nenemocuje takže takovéhle stavy já neznám. Děkuju a ahoj

Nase byla na nosnich minule zari a zadne bolesti po zakroku nemela,tak ti nemuzu poradit,ale davej ji kasovitou stravu a zitra zavolej doktorce jestli ji to neprejde.

Ahoj, na nosních mandlích jsme byli na konci dubna. Upozornili nás v nemocnici, že při operaci může dojít k drobným poraněním v krku, děti si stěžují na bolest jako při angíně a hůř se jim polyká, jako kdyby měly v krku "knedlík". Pomůže tekutá nebo kašovitá strava, nic tvrdého /sušenky, i rohlík máčet/ a běem 5 dnů to bylo v pohodě. I zvýšená teplota je běžný průběh po operaci. Tak ať Vám to dobře dopadne.

Ja mam zkusenost osobni.Kdyz me bylo 5 roku......ano je to davno :s: me vytahli jak nosni tak krcni mandle.Oboje naraz.Delali me to v narkoze.Kdyz jsem se vzbudila,strasne me bolelo v krku ale nevim jestli to bylo od tech krcnich nebo nosnich.Ale bolelo to hodne.Jako bych mela anginu ,kterou jsem mela pred tim neustale.Mela ses zeptat jestli nemuzou prijit takovy problemy po tom zakroku.

In reply to by Zuzana.Picmouse

když ona si v nemocnici na to nestěžovala jinak bych se na to zeptala. Mě to ani nenapadlo :n: Určo ju to bolí po tom zákroku bo se to dělá přes pusu, když mi ju přivezli tak měla na pusince zaschlou krev. Jenže já jsem na nervy bo nechce pít že ju to bolí, ještě mi zůstane chudáček na kapačkách :00: :r: Vendula

Vendy, zkušenost nemám, ale určitě to bude mít nějakou spojitost s těma mandlema. Je to zásah do organismu. Kdyby se ti to fakt nezdálo tak raději jeďte, ale myslím si, že se to zlepší.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka