Ahojky

14.06.2008

Ahoj holky prosím vás kolikatery ty jednorázové kalhotky do porodnice si pořizujete už se pomalu po nich koukám a vůbec nevím kolik jich mám koupit.A jinak koukáme pro malou na naušničky a zatím se nám líbí tyhle.Pokusím se vám dát sem fotku.Zatím se mějte a děkuji za odpovědi. :a: :a:

Tak u mě to bylo vše v max. Spotřebovala jsem tři balení porodnických vložek, měla jsem jednorázový kalhotky z DM, ale ty byly naprd, dobrý jsou ty síťované, jak už tady holky psaly, dají se přeprat. Nosila jsem je i doma, protože to ze mě teklo o°106. Zítra kočním šestinedělí a teprve přestávám špinit, krvácela jsem ještě minulý týden.

ahoj tak já jsem si koupila jedno balení a snad bude stačit když tak manža dokoupí. A naušničky jsou moc krásné :one: :) Vendula

Vypadají jako dospělácký, nebude se v tom zahakovat ouškama o oblečení? Některé síťované kalhotky se dají i vyprat, přečmáchneš v ruce a je to.

Mi taky stačilo jedno balení, jsou tam tři kusy, síťované, v poho je propereš a taky si kup porodnické vložky, já měla jen jedno alení, kde je 20 ložek a ještě Always na noc, ale za to jsme dostala zdupa od Dr. že se prý šití špatně hojí a to měla pravdu, protože, když jsme měla olvejsku, tak mě šití štípalo. Tak dvoje balení až troje porodnických vložek. Vše seženeš v lékárně :s: :a:

já měla jedno balení (5ks) a v porodnici sem je ani neupotřebila, byla sem skoro furt bez gatěk..
Naušničky jsou krásné..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka