Prosim o radu

14.06.2008

Krasny vecer,
holky, som v 18tt a doteraz to celkom slo. Prsa ma boleli od zaciatku, ale na to sa dalo zvyknut, teraz mi ovsem zacala praskat koza na bradavkach a to boli desne. Vobec nemozem nosit nic volneho. V noci nemozem zaspat kym sa neulozim tak, ze ich proste necitim. Pouzivam na to olivovy olej, ale ten bohuzial pomaha len chvilku. Nemáte nahodou na to nejaky iny krem? Nejaky tip co vam zabera?
Dakujem moc
Jana

souhlasím bepanthen...kup si i vložky do podprdy, budou se ti stejně po porodu hodit..namaž si pořádně ty bradavky a ještě si dej na tu vložku a přilož si to..je to prima..přeju ať to brzy přejde, zas budou otužený na kojení..:-)

Mě taky strašně bolely prsa asi do pátého měsíce, ale nepraskala kůže. Ten Bepanten jak píšou holky je supr a pak se ti bude hodit taky hodit. Já napřed myslela, jak píšeš slovensky, že ti praskla koza. :!k: :n:

In reply to by janulaa

Už zase před chvílí vypadl, naštěstí, jinak bych se mu musela věnovat, aby neřekl, že furt sedím na PC. Zítra jde taky do práce takže bude klid. :!k: To je strašný jak to po sobě čtu vypadám, jako nějaká nemilující manželka. :n: :!k:

In reply to by janulaa

Já ho mám fakt ráda, ale po delší době co je doma, tajně myslím na to kdy už půjde na barák. Je hroznej perfektcionalista. Chvilku se s ním dá, ale pak začne kontrolovat, jestli má malej uklizeno a brblá, tam to leží a to nemá uklizený. :00: To mě vždycky hrozně otráví. :?

ahojky, tak já v porodnici, když sem začínala kojit a bradavky to nevydržely a začly praskat, tak na to používla krém Bepanthen a zabíral, tak zkus, možná pomůže ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka