pohyby

14.06.2008

Ahojte holky, chci se zeptat, kdy vám začly pohyby? Všude čtu, jak už je určitě cítím, ale já necítím vůbec nic a ani nevim, co mam vlastně cítit???

janka.82

Ahojky. Já jsem poprvé ucítila miminko v 17.týdnu. Ale pak asi 14dní nic. Pravidelně ho cítím asi 4 týdny a jsem 26+5tt ;) Neboj, dočkáš se :)

neboj, to je individuální. Já jsem u prvního pohyby cítila až ve 24 tt a u druhého už v 16 tt. Záleží jestli čekáš první a jestli jsi silnější a třeba i pracovně vytíženější, tak to je určo ucítíš později. A neboj až to příjde tak to poznáš :c: Vendula

In reply to by Vendula28

Chjo, já se na to hrozně těším...kolem mě už všichni cítí a já nic:(takže pokud mam hodně práce, tak an to to má vliv?Právě, že jsem hubená, proto se všichni diví, že nic:( tak děkuju:) a můžu se ještě zeptat, kdypa jste začly nakupovat pro mimi?

ahojky, většinou říkaji že od 20.týdne u prvorodiček, ale já je cítila už od 18.tt, možná i dřív, je to jako když chytneš motýlka do ruky a on se tam jen tak třepotá, stejný mi to připadalo i v břiše, takový šimrání :D

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka