nevite nekdo co se stalo???

14.06.2008

Co se stalo ze coopis zazadala o smazani na mojetehu ??????prosim nemuzu se ji dovolat ani na mobil :(

ivka222

In reply to by coopis

:? tak šup holka co se stalo,řekni a zbiju každého,řekni a všechno tady rozbiju,taková šikovná dcérečka nesmí odejít,to mi řekni jak tě někdo mohl vyštípat když o tobě člověk skorem neví :?

In reply to by coopis

Coopis, my se máme docela dobře.. Mě tady taky sem tam něco zklame, už to tu není jako na začátku a to mě moc mrzí, ale některé holky jsou tu fajn, a já jsem ráda, když si popíšu v blogu..nechoď pryč, neblbni..

In reply to by Borůvka

bohužel, už jsem napsala adminovi, a kupodivu tu ještě sem, asi neměl čas .... a je fajn, že se máte skvěle, my taky zrovna na mě ta moje treperenda vystrkuje dupku, rozbalila jsem ji, ať se na chvíli vyvětrá :h:

In reply to by coopis

;) ty máš totiš u mě veliký plus za svou odvahu s postavou po porodu, moc mi pomohlo, že v tom nejsem sama.. ;) :00: takže jak už jsem ti psala s Adminem je to domluveno.. :///: jsem moc ráda, že si se tak rozhodla.. :dance: :one: :a: :k:

In reply to by zzdenka (neověřeno)

Já bych s tebou pokecala, jenže já sem tut aky jen vyjimečně, jelikož malá si mě furt vyžaduje..:-)
Strašně ti fandim, jak se cítíš?

In reply to by zzdenka (neověřeno)

:s: :s: tak to je dobré..ale já se třeba v 36tt cítila úplně nejhůř ze všeho..pak se to upravilo, nějak sem dostala energii, abych všechno zvládla připravit a taky ten pocit, že to obrovské břicho zmizí a bude tu Monča (tedy miminko, nevěděla se co) mi dávalo sílu!! :00: Tobě ji tedy taky přeju, už jen měsíc!! Drž se!! :k:

In reply to by zzdenka (neověřeno)

ne ne zdeni, kvůli tomu nee, napsala sem to níž, ale to mi taky vadí... ale na to už sem si zvykla ://:

In reply to by coopis

aha, to se mi jeste nestalo. tak na to se vyprdni. obcas me taky stve, ze mi nikdo neodpovi, kdyz bych treba potrebovala poradit, ale co uz. taky me jednu dobu prislo, ze jsou tu same maminky a tehule nekomunikuji, ale ted uz je to zase lepsi. urcite se neodhlasuj :n:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka