Pupek 37+1

14.06.2008

27kg navrh

Zizalko,
teda Ty jsi takova kocka :cat: , az se mi z toho uplne mlzi monitor! :s:
Ne vazne - opravdu strasne moc Ti to sekne - jsi proste nase MISS TEHULINKA!!!! :one: :girl:
SHARANE

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Hlavně od prsou dolu a nejvíc na zadku a stehnech, ale to nefotím :-(

škoda že nemáme digitál fotila bych sem sebe také víc... :///: máme jenom kameru a to jen chvíly tak s ní ani neumím...zatím...ale opravdu na tobě není vidět žes tolik přibrala já si připadám že mám větší pupík jak ty a mám nahoře zatím neco přes 12 kilo...ale jinak opravdu vypadáš že už můžeš k porodu...tak tě snad mimčo nenechá čekát až bude mít hafo kil... :jawdrop: jerabina

In reply to by zizalka19

abych mohla točit prcka s taťkou... :c: jinak vypadáš i přes ty kila skvěle...uvidíš že do půl roka máš po kilech na víc....i když to bude zima... a budeš zabalená do roláků a bund :s: takže do dalšího léta už budeme kočky :one: určitě!!!!jerabina

téda, ty jsi kočka :one: a můžeš mi prozradit, kde máš ty strie????? nevykládej mi, že jsi si celej pupík napatlala make-upem :!k:

In reply to by Tesa

Oni jsou jen ze předu okolo pupku, ale ještě je nemám rozlezlý a fialový, jsou to spíš takový vlásky, co vytvářej jakoby struhadlo, když tu kůži nahrnu k sobě, myslím, že v největší parádě se předvedou až po porodu :-(

:one: Moc ti to sluší... kočka, :qu: ale kam jsi dala ty kila nemůžu pochopit. Jinak ten pavouk by mi při sprchování asi nedělal dobře.... bojím bojím. :spid:

fůůj leze za tebou pavouk :00: bříško nádherné, jde to vidět trošku v obličeji že jsi přibrala, a kde jsou ty strie žádné nevidím :n:

Ahojdá, máš moc pěkněj pupíček :one: Já jsem taky měla před těhu 53 kg a teď ke konci šestinedělí mám ještě pět kilo navíc, ale ono to je taky dost v prsou a hlavně normálně jsem sladný nemusela, tak v těhu i teď si ho dám, né že bych se přežírala, ale jsi z toho kojení víc unavená i ten spánek není co býval tak si to tělo žádá a nechci dělat nějaké drasťárny na úkor malé aby se mi mlíčko třeba neztratilo!!!

pěknej pupík :-D náhodou ty strie ani kila nahpře nejsou vůbec vidět.si myslim,že to půjde dolů hned...budeš spíš jen hodně zavodněná než abys byla špekatá.sluší ti to... já bych řekla na plnou hubu kdyby ne ;-)

Ahojky!!! :D
Tak těm kilům ani nevěřím.. :n: ..řekla bych tak 8-10.... :w: :ww:
víc ani náhodou. :w: Moc hezký,pevný bříško!!!! :a: :a: :a:

In reply to by zizalka19

To zvládneš neboj.. :dance: ...já měla při malé navrch 34kg. :jawdrop: a ani né
do roka bylo všechno pryč a -5kg.A žádný diety....jen lítání s
kočárkem a tak. :s: Tělo má v 99% paměť a vrátí se....to jen,kdo se
cpe dál sladkým pak nabýrá i při kojení!!! :a: :a: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka