Čí je to dítě:-)))

14.06.2008

Ahojdá tak vám sem hodím fotku s tou naší cácorkou! Když jsem jí viděla tak jsem se tatínka ptala s kým že tu holčičku co máme doma má??? :!k: :!k:

Dituš, teda to je celý tatínek !!! :c: Až teda na to strniště, to Sašenka tedy nemá. :ww: :s: No a pindík, to je jasné, ten jí chybí. :///: :one:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Je to kukajda, furt čučí jak kdyby všemu rozuměla a přitom toho ještě moc nevidí co :!k:

In reply to by Katka77.

No ona je dlouhán už od narození a teď jsem jí nemeřila a podle váhy když se s ní zvážím a bez ní tak přes 4 kg ale to nemusí být na tej digitální asi moc přesný, ve čtvrtek jdem k doktorce v 6 tejdnech tak podám hlášení, ale ruce se mi z ní začínáj natahovat :!k: a co vy jak se vede?

In reply to by Ditousek

tak to jste velký, přes čtyři kila :one: U nás teď dobrý, protože malá spí, ale za chvilku se probudí a to se od ní nehnu. :00: Už skoro nebrečí, ale musím se jí nepřetržitě věnovat nebo mě aspoň musí vidět. :? Moc toho doma nepodělám a to ještě chodím sem. :!k:

In reply to by Katka77.

Jo jo tak to znám, člověk aby byl furt v pozoru :s: a už si fakt neplánuju co udělám protože z toho pak mám akorát depku že nic nezvládám, tak se to udělá až se to udělá a zatím se nic zvláštního nestalo :!k: hlavně že jsou princezny zdravý a člověk by si měl užívat těch pár chvil kdy o nás stojí pak na to budem ještě rády vzpomínat a říkat jak to rychle uteklo :§)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka