Holky, jak jsem psala včera.

14.06.2008

Jak si můj chlap stěžoval, že ho něco "DŽOGÁ" :!k: v zádech tak v noci jak jsem přišla od PC, vstal a začal se šourat po baráku a pořád sténal a prodýchával to. :00: :!k: Až jsem myslela, že porodí ježka v kleci, :00: jak skuhral. :n: Pak z něj vylezlo, že má křeč v noze, že se mu nemám chechtat, protože takovou bolest jsem ještě nezažila. :!k: Já se z něj fakt jednou postavím na řasy. :jawdrop: Není žádenej hypochondr, ale jednou za čas ho něco někde píchne a to je hned ne smrt. :)

ivka222

oni nás potřebujou a chtějí vědět že jsme tady i pto ně a nejen pro maličké :s:

In reply to by ivka222

Tak já to napravím :00: :!k: On mi někdy leze děsně na nervy,když je náhodou chvilku doma, pořád kontroluje mladýho, jestli se mu někde něco neválí. Jestliy ledničce něco nepochoduje a pak mi kecá do Ordinace, jediný na co kromně zpráv koukám. Jsem asi jeden z mála exeplářů, kterej nejenom, že pro chlapa nechodí do hospody, ale ještě ho tam posílá. :!k:

In reply to by Katka77.

Jeee, Kati tak to tiez poznám. Ten moj mi zase keca do varenia...sam tomu nerozumie ani trochu, ale toto zdedil po ocinovi. Nejchytrejsi ze vsech :s: tak som ho aspon cez vikend poslala na chatu, tak sa ukludni a pokeca s bratrancom :!k:

In reply to by Katka77.

Ta prva veta dobre znie :!k: :!k: :s: ale je teda fakt, ze aj moja mamca mi vzdy hovorila...ked bola s ocinom kratko, tak ju stvalo ked chodil von a nebol s nou..teraz po 30rokoch od svadby je rada, ked na vikend vyrazi s kamaratom na chatu :)

No jo chlap...nic noveho :) To nás ocino je to iste...sem- tam teeeda.... :s: nachlazeni=smrtelná choroba :///: :///:

In reply to by Katka77.

bývalému kdysi na dovolené zalehly uši a místo toho aby jsme se sebrali a jeli na pohotovost, tak si lehl a dělal mrtvého. Když jsi se na něj podívala, tak vylože trpěl. Musela jsem zasáhnout a na tu pohotovost jsem ho dokopala, tam mu uši propláchli a dovolená mohla vesele pokračovat :///:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky