vepřové na hrášku

ivka222
14.06.2008

holky jde to udělat když nemám hrášek???nemůžu to nějak obejít????

ivka222

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

mám tam sýry(krávy)paštiku(nějakou)cibulu(neloupanou)potom tady mám pět hadů(nesvlečených)chameleona(různobarevného)frettky(smradlavé)psi(uřvané)jo a Juráška ale toho nedám

ivka222

In reply to by Boža

no ahojky ty naše kuchařinko,co ty tady děláš????ale s tím bude asi taky problém já mám sporák u zdi tak aby to nebylo nedopečené :s: :s: :s: :s:

In reply to by ivka222

Ahoj! Co já tu dělám? No sedím, čumím, práce žádná... :s: a jinak už propadám zoufalství a depresím!!!!!! Mám alergii na větu: tak co, ještě nic??? ..... Bábě, co jsem se s ní srazila ráno u výtahu jsem měla chuť plivnout do oka. Stojí proti mně, kouká, jak se valím... krok na stranu neudělá ( abych se protáhla), ale blbě se ptá.

In reply to by ivka222

hůř už nebude :n: a jestli jo, tak zdechnu :-( neskutečně mě bolí břicho a záda už kolik dní. Ruce a nohy mám těžký, jako by nebyli moje... no hrůůůůůůůzaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mě bude divný, až mi nic nebude.

ivka222

In reply to by Boža

myslím že ještě dlouho bude,potom to šestinedělí je taky dost krutejch dělala jsem pořád hrdinku a večer jsem padla na hubu srovnalo se to až po dvou měsících,jj ten věk jde znát i když si to člověk nechce připustit :00: :00: :00: :00:

ivka222

In reply to by Boža

přesně tak holka ale to už znáš ale při toliko dětí už to nejní sranda,ale ty určitě víš co tě čeká hlavně ať je prcek hodný a nechá mamku někdy odpočinout,u mně bylo šestinedělí dost krutý ale teď už mi to Jurášek vynahrazujem úsměvěm a spokojeností

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka