Prosim poradte

14.06.2008

ahojik maminky a miminka, jsem tu na vterinu nez se maly probudi, mame hrozny problem a pro me uz docela neunosny, vubec nespim, protoze nam ob den pipa monitor dechu. Jsem z toho uz na nervy, zacalo to asi jak mel maly 4mesice, ze nam to obcas seplo, pokud se to nektere stalo znate to, vyletite jak strela, rychle sahat na mimi jestli je ruzove dycha, to vsechno fungovalo jen ten monitor... :n: jsem z toho uz nestastna, nevime jestli je to monitorem nebo tim ze nas maly jak tvrde usne tak ma treba vetsi pauzy v nadechu, fakt uz nevim, mam strach malem usnout jen aby se neco nestalo :00:
Myslite ze to je pokazene? dve noci je treba klid a treti noc to pravidelne pipa do te dvanacte hodiny klidne i dvakrat, ja se vzdycky pak roztrepu a uz ani nespim, myslite ze mam jet monitor vratit, vymenit nebo koupit novy? ve ctvrtek jdeme na preventivku tak to asi reknu i doktorce kdyby nahodou ale mimisek je vzdy ruzovy a dycha, jen jednou se mi zdal bledsi. Tak ja uz fakt nevim budu vdecna za vsechny rady a tipy diky moc :k: :h: opatrujte se

Ahojky beruško :c: O monitoru si myslím svoje. Měla jsem 3 :w: :w: :w: První jsem měla půjčenej, tak jsem si myslela, že pípá, protože je starej :O Druhej jsem si koupila úplně novej a taky pípal :w: :w: Pořád ,stejně jako tobě. Tak jsem volala výrobci, kterej mi hned poslal novej monitor přezkoušenej ;) 100%funkční :w: :w: :w: Tak jsem věřila, že bude klid a hel monitor mi zase pípal :r: :r: :r: :r: :r: :r: Tak jsem se naštvala a volala jsem, že chci peníze zpátky. To se jim nelíbilo, protože monitor byl plně funkční :00: Tak jsem se nehádala monitor jeden den vypla a prodala. Od tý doby spím klidně a mám pokoj :s: :s: :s: :s: Malej je zdravej jako řípa. Kdybych měla počítat kolikrát mi to pípalo. Měla jsem malýho v postýlce a viděla jak dejchá a monitor svítil červeně :w: :w: :w: :w: :w: :w: Pípal mi tak 30x za 3.měsíce.
Doktorce jsem to neříkala, protože jsem nechtěla jít zbytečně do nemocnice :\\: :\\: :\\: :\\: :\\: :\\: Den po zbytečným poplachu jsem k ní šla, ale neřekla jsem jí o monitoru jen, že byl malej nachlazenej, tak ho poslechla a udělala vyšetření moči, vše v pořádku.
Opravdu jsem monitoru přestala věřit a už NIKDY ho nechci ani vidět :n: :n: :n: :n: :n: :n:

ahoj beruško, malej je moc hezkej...:-)
Mě právě kamarádka říkala, že ji doktorka doporučila, ať si ten monitor nekupuje, jelikož miminka nemají upravený dech a tak se to může lehce sepnout a maminka se pak stresuje..takže ho nemáme.. Dr to raději řekni, i když myslím, že je vše ok... :a:

Kůli tomu si ho nepořizuju, zbytečně tě stresuje........ale je to každýho věc.... A mimichodem, máte krásný pyžámko, plínu a bodýčko - my máme stejný :s: :///:

Ahoj Beruško,řeknu ti pravdu,že jsem ho taky koupila,ale co jsem mluvila s kamarákama a měli ho,tak každá říkala ať ho nedávám :w: Prý jim to blblo každou chvilku a akorát byli vyděšené :w: Tak jsem ho vůbec nepoužila a hned ho prodala.Je to akorát stres :w: Vyhoď ho a bude ok :one: :a:

beru, ja si to neporizovala prave proto, ze to jen stresuje, staci aby se mimi jinak pohlo a muze to sepnout. krom toho ve ctyrem mesicich uz se urcite "stehuje" po postylce.. takze nelezi na te desticce.. Ja bych to byt tebou pro klid rekla doktorce, nechala si ho vysetrit, jestli ma plice ok a pak bych to vyhodila. Ale to je jen muj nazor... Jinak preju pevne nervy!

ahoj Beruško, v tomhle ti neporadím, my monitor nemám, zbytečně by mě asi stresoval, jen ti chci napsat že Honzíček je k sežrání, a na té fotečce se nádherně směje :h: :qu: :qu:

Hele a nemuze to byt tim ze na tom monitoru vubec nelezi?Koukam ze mas mimi srulovany az u manitinelu.Me se mala stehuje na polstarek a tam ji to porad jeste zabira.

In reply to by Beruska07

V tom pripade bud rada ze to pipa.Taky by se nadechnout nemusel.Ja ji ten monitor zapinam i pres den.Mam ho pucenej od kamaradky a ta je ted teho tak ji ho budu muset vratit ale dite se ji narodi az male bude rok a to uz stejne je na nic.80 procent deti umira do 6 mesicu a zbytek do roka a pak uz nic.

Pokud nema zadne zdravotni problemy, tak bych se na monitor vykaslala a nepouzivala...zbytecne to stresuje tebe a pak i to dite!

In reply to by Veveronika

ahojik to ja mam strach kdyz to uz ted pipa ho jen tak zrusit, co kdyby ...hruza pomyslet, radeji at me to dvakrat za noc budi nez aby se neco stalo, ale diky za tip, jedna znama mi taky rikala vyhod ho a nebudes nervni ale to ja bych asi fakt neusnula a furt bych sledovala jestli dycha :a:

In reply to by Zuzana.Picmouse

:a: :a: :a: ...já ti povím, že já bez monitoru taky ani ránu..a to když mi ségra řekla,že je to blbost,výkřik nové doby,že ji malá bez toho taky vyrostla..tak jsem ji říkala,ať výkřik,ale hlavně,když budu mít jistotu,že kdyby něco dá mi to vědět..od chvíle,kdy její kámošce odváželi 14denní holčičku rychlou,že nedýchala,už je po výkřiku a všude ho vychvaluje..
...kačátko :c:

Mozna spi tak tvrde ze ma velky pauzy mezi nadechem.Kdyby to bylo monitorem tak houka kazdej den.Ja myslim ze je to proto ze nedycha pravidelne.Me to taky jeden cas delalo.Byla jsem na nervy a jednou spala tak tvrde ze jsem ji nemohla probrat.Uz jsem zacla panikarit ze je fakt mrtva :00: ale nakonec se probrala.Na stesti.Ja bych to rekla dr.At mimi udelaji nejaky vysetreni.

no já nevím nám to pískalo za těch 6 měsíců 3krát a to jak byla malinká, už uvažuji ho že prodám, zkus jestli ti ho třeba nevymění, stejný problém měla happysil nakonec je bez monitoru

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky