uspávání poraďte prosím

12.06.2008

Prosím poraďte mi rituál,zvuk,činnost, cokoli,jakkoli,kdekoli aby prostě malá věděla, že se jde chrnět. Vždycky to bylo v poho ale poslední dobou se mi to nějak hroutí. Budu klidně troubit i večerku, bude-li to nutný. Díky

my s tím teda problémy nemáme, ale mám doma CD s relaxační hudbou pro miminka, známá sot o chválila, já to ještě nezkoušela, jestli chceš, tak ti to vypálím.

In reply to by zabka

No já už jsem jí dala taky dvakrát spinka samotnou a bylo to lepšínež jsem doufala, poprvé plakala 15 minut, včera už je pět. Tak to snad půjde i bez hudby. dala jsem jí do postýlky svojí noční košili, tak to taky třeba pomohlo. Ale díky :-)

ráda bych ti poradila ale já mám tedy asi zlaté dítě/ťuky, ťuky, ťuk/ vykoupu ho, nakojím a šup do pelíšku, někdy usne hned, někdy už při kojení a někdy si tam brblá nebo zabrečí když mu vypadne dudlík, tak mu ho dám a zase odcházím. Stalo se že brečel až se zalykal, asi ho bolelo bříško, tak jsem ho ukolébala v náručí, ale to se stalo asi tak 3x.

Když já jí bohužel uspávám na prsou. Trpěla hodně na prdíky, tak jsem musela chovat a chovat.........

Nesmis povolit ze zajetyho ritualu.Pokud ji jednou das spinkat,nesmis ji vytahnout z postylky. :n: At si tam klidne brble hodinu ale ven uz ji neber :n: Zadny povidani s rodinou zadny tutu mutu.Zadny procesi lidi co se jdou kouknout :n:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka