První opravdové žraso:-))))

13.06.2008

Včera se malá budila po 2 hodinách na kojení, tak jsem usoudila, že jí mlíčko nestačí a koupila jsem jí banánovou kašičku na dobrou noc a na rozdíl od polední mrkvičky slavila obrovský úspěch :one: Pusinku pořád otevírala jak kapřík :s: chtěla bych se zeptat, když přikrmujete, tak vaříte sami, kupujete ve skleničce nebo to střídáte? Potřebovala bych poradit co je nejlepší :one: Dnešní mrkvičku jsem jí uvařila, ale moc jí to nejelo :00:

Ahojky AJko,
tak jsem sem zase po delší době zašla a koukám, že už malá taky baští :)
Já zatím na kašičkách večer nejsem. Myslím, že na večerní kašičku je ještě čas.
Ze začátku jsem kupovala výživy od HAMi, Kubíkovi to chutnalo, pomalu mi ukousl i tu lžičku :s:
S vařením je to horší,ale taky to baští. Jenom těch receptů a nápadů mám nějak málo,ale už jsem něco zkusila a dobrý. No a s ovocem není problém vůbec. ;)
A co se týče těch výživ, tak jsem zkusila i ovoce od Babydreamu a Hero a taky jsou OK. Ono to cenově vyjde lépe, když je nějaká akce.
Tak dobrou chuť.
Kdyby něco, tak písni :one:

In reply to by Zuzik

Večer jí dávám kaši, protože se často budila a měla hlad. Takže teď se zase budí jednou za noc :one: taky jsem koupila od Hami, zatím se v tom moc neorientuji. Ovoce jsem zatím nedávala, ale příští týden to zkusím. Až jí bude oficiálně půl roku :k:
Ty značky co jsi tu napsala vůbec neznám, kde se kupují? Dík za info :qu: :a:

In reply to by Ajka007

Já mám taky doma koupenou kaši od Hami,ale zatím je uklizená. Jinak s ovocem se neboj, to Justýnce určitě bude šmakovat :s: a ty značky ......já totiž chodím nakupovat výživy hodně do Rossmanu, takže jsem tam zkusila přímo i jejich značku tu Babydream (dělají všechno možné, podložky,prsní vložky, wipes´= vše mám vyzkoušené a OK, atd) A tak jsem zkusila výživy, zatím jenom ovocné. Kubíkovi to chutná, žádná reakce na to není a jsou ještě k tomu BIO. :one:

Ahojky Ajko to víš mrkvička není s mlékem jako kašička aby na to byla zvyklá já dětem jen vařila protože tenkrát před 8lety byli ty skleničky strašně drahé a před 14 nebyli vůbec :s: :s: :s: :s: :s:

In reply to by sisina

Ahoj Sisinko, asi máš pravdu :one: to mě vůbec nenapadlo :00: Kdybych měla dávat jenom koupené jídlo, tak by to byl taky pěknej průvan v peněžence. Ale slyšela jsem, že když jí děti jenom domácí stravu, tak pak nechtějí tu kupovanou a my často cestujeme, tak by se mi hodilo sem tam jí dát nějakou dobrotu ze skleničky :)

In reply to by Ajka007

to je pravda je lepší aby si zvykla na oboje protože když nás v 8měsících zavřeli do špitálu s Martinem tak tam se dostávala ta ve skleničkách a on mi ji taky nechtěl jíst pak si zvyknul tak to střídej a uvidíš

In reply to by Ajka007

nemáš zač a jak jinak se vede??? chtěla jsem se zeptet když tam máte tolik akcí není tam u vás něco i pro děti že bych je vzala avyjeli jsme si k vám na nějakou akcičku a mohli by jsme se tam sejít kdyby se ti tedy chtělo

In reply to by sisina

Zjistím akcičky a písnu ti. Vím, že v srpnu je tady Divokej Bill a Horkýže Slíže, ale to není pro prcky :00: Ale když budete mít cestu kolem, tak se uuuuuuuuuuurčitě ozvi :w: :c:

Justýnka je moc šikovná, my teda ještě nedáváme ale prvnímu klukovi jsem dávala mrkev syrovou a vařenou jen s něčim třeba brambor, a tak a to mu chutnalo.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka