ahoj holky

13.06.2008

Dobrý večer holky, tak Elišce jsou dnes přesně tři měsíce ;) a dnes jsme ji zaké poprvé provětrali v klokance , tak koukala a koukala :!k: . Byla z toho teda pěkně vyjevená :!k: a teď spí jak dudek, jsme ji teda krásně utahali :///: :s: :a:

Elisce moc s Jarouskem gratulujeme :k: :k: :k: Nam budou 3 mesice pristi patek. A jak se jinak mate? My super. Jarousek je uzasny :h: :h: :h: :h:

In reply to by Veerca111

jee, ahoj Veru, děkujemme za přání a Eli posílá Jarouškovi hubičku ;) :c: máme se, konečně už přes den něco pospí, sice to jsou dvacetiminutovky, ale i tak si aspoŇ něco udělám a už neí tak uufňukaná jak kdysi...už se holka lepší...koukám, máte zase novou ikonku, jste měli myslím předtím v rámečku, jak tady letěla ta rámečkománie :///: :a:

In reply to by dupka

jj meli jsme fotecku v ramecku. To vis porad menim. Jarousek se cervena. U nas nekdy Jarousek pres den spinka, a kdyz ne tak si cuca rucicky a nebo si brouka a smeje se. A v noci uz je to paradni. Usina tak kolem 8 a budi se az kolem 2 nekdy az kolem 4. parada :-)

In reply to by Veerca111

taky si cucáme ručičky a to mooc, už od narození..jak s enarodila, tak si vazila paleček do hubiny, až se jí sestřička smála :c: To my usínáme, mezi sedmou a osmou a kdyby jí maka nevzbudila, než jde spát-na kojení...jinak sí do pěti , půl šestý, tak párados :!k: :!k:

Ahojky dupko tedy vám už jsou tři měsíce no to to letí to snad není ani pravda. to se malé nedivím že si to vše chtěla prohlédnout a kampak jste ji vzali???

In reply to by sisina

:one: no, to teda fakt letí Sisinko, ani nestíhám si to pořádně užívat :D byli jsme na návštěvě u strejdy od přítele, strejdovi je 30 a příteli 29? dobrý, ne? :one: ...jeli jsme busem, byla tak hodňoučká, je vidět, že se jí to líbilo :s: :s:

In reply to by dupka

to jde tady je Michalky psolužačka bude jí 14 a jejímu strýci teprve 12 možná 11 to si nejsem jistá to je pak síla :one:
tedy to si malá musela užívat takovýhle výlet :qu: :qu: :qu: :qu:

Hodně štěstí, zdraví. Hodně štěstí, zdraví. :\x: :\x: :\x: U nás by dnes klokanka neprošla. Tady byla fujavice jak onehdá. :!k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky