Kontrola ve 32tt

13.06.2008

Tak jsem dnes byla na UTZ. Miminko je nádherný, pořád to vypadá na holčičku (to jsem moc ráda), pupečník je průchodný. Už má 2,1kg a dr. říkal, že odpovídá tak 34 tt. Že by nás čekal macek? No a chtěla jsem se s dr. domluvit, jestli by nešlo, aby mě rovnou poslali na císaře. První porod byl dost náročný a nakonec stejně neprošel, protože mám úzkou pánev... No a dr.říkal, že druhý porod je něco jiného. Snažila jsem se mu vysvětlit, že když jsem malýho nakonec stejně neporodila, tak mám porodní cesty pořád úzký a že bych nerada, aby to bylo jak minule, tolik hodin...A on, že by se teda dalo domluvit, až budu převedena do porodnice, že by se stanovil trochu dřívější termín a šla bych na vyvolání a pokud se to hned nerozběhne tak bych šla na císaře. Tak jsem mu řekla ať mi to dá písemně..to se moc smál, ale nic. Tak zase nic nevím.
Jsem strašně vynervovaná, v noci se budím hroznými sny, co všechno se může stát a pak nespím a čučím do stropu třeba 4-5 hodin. On mi na to řekl, že se nemám strachovat, že to předtím dopadlo taky dobře a bla bla bla... Jsem nešťastná. Poraďte mi,prosím, někdo, jak to mám udělat, abych šla rovnou na císaře!!!!!
Ještě jedna lepší zpráva, když na UTZ kontroloval ten pupečník, tak bylo vidět miminko, jak si tam pěkně hajá a prstíčkama dělá jako když počítá...Asi si odpočítávalo, kdy vyrazí.... (ještě chvíli musí vydržet, doděláváme tu rekonstrukci,tak aby jsme se stihli přestěhovat a já abych stihla pak všechno vyprat a nachystat.
To je hrůza, já jsem se nějak rozepsala, tak jestli vás to moc otravovalo, tak se omlouvám. Míša

No tak to budeš mít macíčka. U nás, když máš úzkou pánev tak jdeš automaticky na císaře a když už si jeden měla tak tím spíš ti udělají ten druhej. Neboj, dobře to dopadne. :one:

Ahojky myslím že se nemáš čeho bát tady znám tři holky co měli první císařem protože to normální cestou nepostupovalo a dré měli odrozené coby dup

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka