Jdu se chlubit:-))))))))))))))))))))))))

13.06.2008

Ahoj holky,

tak tu máme šeredné počasí,ono sice ty vedra jsou umorná,ale mě je v tomto počasí zase zima.ALe i tak jsme dnes byli venku a to dokonce až ve městě,pak jsme se stavili u táty-dědy,já tam Kuba bnakrmila a jela jsem domů.Kubu vykoupala,nakrmila a šla vypeckovat třesně a dělám v pekárně těsto na knedlíky,ale nějak se mi nevede:-((((

A přikládám fotečky Kubíčka:-)

Ahoj Leni, Kubíček je moc pěkný klučina a nádherně se směje :h: :one: . Jde vidět že se mu na tom světě líbí a v té žluté krásně svítí, :e): no prostě nádhera, když je pěkné miminko v nádherném oblečeníčku :\x: :one: :w:

ma pekny zluty oblecek,ja asi chodim do spatnych kramu,protoze porad chci neco zlutyho a nemam nejak stesti,takze mame vetsinu do ruzova,zelenkava atd a zluty snad jen jeden kousek a tome mrzi :) :one: :girl:

jejda, teda ten je krásný a spokojený drobeček :one: a takový hubený :cc): krásný!!! :!k: některá mimča jsou tak baculatá, až moc překrmená, že to není hezké. Kubíček je opravdu model :qu: :qu: :qu:

To je smíšek, moc miloučkej..A s tím těstem nevím, já jsem na kynutá těsta absolutní antitalent.Míša

In reply to by grapas

Deltim nebo Firkon oba jsou to sportáky taky nemám žádný luxusní kočárek.Mě se ani ty dnešní nelíbí ty vajíčko jak v tom jsou miminka utěsnaná není nad pořádne rozvalení v kočáru:-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky