Zklamání z kontroly:-(((

13.06.2008

:§) :§) :§) Holky jsem zklamaná :§) dnes jsem byla na kontrole,čekala jsem, že mi pan DR.řekne dle UZ kolik malý měří a váží ,protože to tady všechny víte ,ale on nic! jen řekl položte se zkontrolujem čípek...jsem zavřená tak aspoň jedna pozitivní zpráva,ptala jsem se proč mi neudělá UZ a on na to pohyby máte ?a já jako že pohyby mám a on na to že mám být v klidu ,že nic nehrozí,na další kontrolu jdu 30.června.odpo.na žádný velký ultrazvuk mě neposlal ani nepošle na to jsem se taky ptala :§) až od 36 týdne budu docházet na ozvy do porodnice,jinak tedy nic.Jen jsme s miláčkem byli na mini nákup pár drobností pro našeho bobka tak aspoň z toho mám radost! tak pěkný večer.

Mě míry řekl jen na začátku a váhu jsem nevěděla vůbec ani od 36tt. V porodnici na ozvech mi UZ nikdy nedělali z čehož jsem byla pěkně vyplašená, protože šest týdnů jsem malou neviděla až do porodu. :(

me miry rekli ve 12tt, ve 20tt, a ve 30tt.
Jinak kdyý se zeptam, tak ho zmeří, ovšemk ja na to zapomenu vetsinou.

Lucí, to je fakt divný, protože na velký UZ ve 20 a 30 týdnu se chodit má. Zvláštní no, ale hlavně že je Vítek v pořádku!!!!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka