Tak se mi ten konec těhu nějak sype.....už jsem z toho hotová

13.06.2008

Ahojky holčiny, doufám, že se máte lépe než já..... ;)
Všechno začalo v úterý večer. Vedle pipky na velkých pyskách sem objevila malou zatvrdlinku, tak si říkám, že to bude určitě nějaký uher, tak jsem to nechala být. Ve středu ráno, už to, ale bylo o hodně větší a bolelo to na dotek, tak jsem si vymáčkla trochu hnisu. No a přes noc na čtvrtek se to zvětšilo dvojnásobně, vymačkat už nešlo nic a já nemohla ani chodit. Tak jsem jela do nemocnice. Při pohledu dr. se mi zatmělo před očima a říkala jsem si, že to bude tedy něco. No tak, že to musí otevřít a vyčistit. Opichovat mi to prý nemůžou kvůli mimču, tak to jen postříkaly na umrtvení, ale to vůbec nepomohlo.....takže mi tam napíchli jehlu a začaly vypouštět hnis a tímhle způsobem mi to celé propichovaly a vypouštěly.... :( bolelo to pekelně, ale co je to oproti výplachu peroxidem :r: :r: :r: pak jsem na to dostala vyšňák, vyfasovala ATB a měla přijít další den na kontrolu. Tak jsem tam dneska šla no a co jsem mohla čekat...sice se to ohodně zmenšilo, ale prý tam je ještě nějaký ten hnis a ten musí ven..... :( :r: takže zase ten stejný postup a pak něco navrh: prý mi peánem udělá větší otvor, aby to lépe vytékalo, to už teda bolelo dost no a pak výplach peroxidem ovšem teď s tím rozdílem, že už tam měla ten větší otvor tak mi stříkačku strčila dovnitř a pouštěla peroxid a to byla snad ta největší bolest :jawdrop: jako, kdyby mě řezaly žiletkama.....pak zase vyšňák a šla jsem. V pondělí si sám zavolat na výsledky ze stěru zda ATB zabírají a když ne tak my předepíšou jiné....chjooo mám já to, ale smůlu. Prý je to nejspíše z holení, takže se prý nemám raději holit, nebo jen el. strojkem.
No měla bych to zakončit něčím pěkným, co?? Takže od rána mi odchází hlenová zátka, tak snad doufám, že už se malá brzy narodí :||):
Jsem se nějak rozepsala :s: :!k:

Ahoj Maji tak to je teda strašný :r: to ti nemohli dát něco proti bolesti? To nechápu že tě takhle trápí :n: A co to jako je? To ti neřekli? Tak hlavně odpočívej at jsi brzo v pořádku ;)

teda tak to me mrzi ze mas takove auviii...Muselo to bolet..Me zase skvarili krcni mandle a nejdriv mi do nich zabodli jehlu s umrtvenim a to bolelo jako svin ale pak jsem nic necitila a kdyz mi delali tu druhou tak jsem se mohla posr.. bolesti a kdyz mi to uskvarovali tak se ta mandle problrala a bylo to vse citit auuu tak me tam znova bodli umrtvovak..pak uz jsem citila jen smrad skvareneho masa..bleee..a kdyz to prisl k sobe tak to taky bolelo... :( Inu je mi te lito asi to bolelo tak jako me neli vice.. drzim palecky at se to co nejdrive zhoji... a at uz mas mimi brzo u sebe :)

Ahoj beruško...co se ti to stalo?????????????Auaua....ach jo...tak to je mi líto :( ....já čekám pořád u telefonu až mi napíšeš, že už je Terinka mezi náma a já se na tebe přijdu kouknout, ju?

In reply to by majinka07

Ve dvě? Tak to jsme ještě spinkali po obědě, ale do hypernovy jsme jeli cca kolem půl 4. Já se taky neumi holit, začali mi zarůstat chloupky :00: ...a jinak jsme zdraví a moc se těšim až se na vás půjdu podívat do porodnice )jen to vydrž aspoň do pondělk) na víkend mi přijede Petr :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka