Tak se pomalu blížíme ke konci :-)

13.06.2008

Tak musím si udělat další zápisek do deníčku.Včera jsem byla na kontrole a tlak mám 115/75, moč OK, váha 0,5 kg nahoře (celkem už 15 kg), ozvy v pořádku, neotvírám se (takže to prej na porod brzo nevypadá), CS 5, miminko už má 3200 g a je stále hlavičkou dolu, ale pořád se nám nechce ukázat, abxchom věděli jestli se těšíme na holčičku nebo na chlapečka. ..takže to bude překvapení :-) jenom co me mrzí je to, že mám pozitivní výsledky na toho streptokoka, takže mi budou muset před porodem dát antibiotika, tak snad miminko bude v pořádku....holky já se tak těším na toho mrňouska!!!!!!

ani není možné?..ty už budeš rodit za chvilku :ooo: ...vždyť jsem byli nedávno na srazu a ty jsi byla teprve na začátku :00: ...toto letí :°: ...tak se drž, a hlavně ať to máš rychlé a miminko ať je zdravé :k:

my taky byli vcera na komtrole.... vse v poradku a na miminko uz jsem tak natesena ze se to neda ani popsat..... hele merili ti brisko???Kolik mas???

In reply to by Buffy

to víš že mám strach, ale zárověň se moc těším...nevím do čeho jdu, tak mám spíš strach z neznáma jak z bolesti...no uvidíme...miminko ve mě věčně nebude :-) nejak se ven musí dostat :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka