Snaženíčko

13.06.2008

Ahojte holčiny ;) , tak jak dopadla moje včerejší kontrola u doktora??Ukazala sem mu grafy s BT, tak uznal že ovulace neprobíha.A tak sem vyfasovala ještě Clostibegyt..takže mam 5-9 DC toto a 16-25 DC Duphaston..Snad mi tato kombinace už pomůže..mam to na 2 měsíce, tak po lete mam zas příjit. snad už tam půjdu jako těhulka..četla sem si tam to upozornění těch vedlejších učínku :( Vím jak sem začala užívat ten duphaston, byl mi první 2 měsíce hrozně :r: tak sem zvědava na tyto hormony..Přeji pěkný den všem....

Ahoj Maarket, tak prece to mereni BT k necemu je!
Ja jsem byla na gynde dneska. 13ty den po dobrani Utrogestanu... Na UTZ nic nevidela (i test byl rano negativni), tak mi pichli injekci a pokud to nedostanu do 10ti dni, tak tam mam zase naklusat...
Jo a manzel dostal doporuceni na spermiogram (jde pristit tyden), tak jsem zvedava, co se dozvime...
Drzim ti palce, aby se to brzy povedlo!
Dasha

Ahoj Markétko, tak jsem brala oba dva ty prášky a za tři měsíce jsem byla těhu. Teď jsem je brala taky a nic. Mě bylo divně jen po Duphastonu a po Clostilbegytu mě akorát bolel vaječník asi se to v něm po těch prášcích pěkně kumulovalo :s: Jinak ti držím palce ať ti to vyjde jako mě poprvé když jsem je brala

Tak teď už to prostě vyjít musí!! Budu ti moc držet pěsti! Škoda, že nejdou dát chlapům prášky na to aby chtěli mimi :s:

In reply to by Dadis

Ahojky, děkuji moc....No ti chlapi by to potřebovali, ja meho lanařila taky skoro rok, než na to přistoupil, pořád byl čas, pořád říkal že pak to bude hned...A vidíš je to už rok a nic..Neboj ten tvůj to brzy taky pochopí..Držím palce at je to brzy

In reply to by Holda

no jo ten muj je na koni ted, neoboz on už 3 měsíce ví že je ok, ale snad mně brzdila jen ta ovulace a ty prašky fakt na něco budou jinak nevím :( člověka to zamrzí jak do sebe laduje hormony horem dolem, je mu zle, a pak se miminko stale nedaří..No musíme jen čekat, leto uteče rychle tak snad to ani nepostřehnu a budu už patřit mezi vás těhulky. :\x:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky těhulko ;) Snad mi nebude špatně, snad se bez toho me tělo obejde...A snad tady bude do 2 měsícu můj testík s 2// :cc):

Ahojky Markétko, držím ti strašně moc palce aby to už vyšlo, já jsem se chtěla dneska objednat k dr. ale nikdo mi to tam nebral tak tam zavolám v pondělí a třeba mě ještě objedná na ten samý týden protože to by měla teoreticky probíhat ovu zrovna tak aby mi řekla jestli jsou tam vajíčka nebo nee. Doufám že ti to zabere a budeš už příští měsíc těhulka, tak se drž zatím :a: :a: :)

In reply to by Lucik1

Ahojky děkuji, ja mam štěstí že se neobjednava, příjdu kdy chci ;) A stou Ovu, doktor říkal že to až tak poznat podle UTZ nejde, ony tam ty vajíčka jsou, i ja tam měla ale nemusí prasknout, zustane jako cystička a pak odejde spolu s menses...To pravě poznaš dle BT zda ti ovulace probíha, nebo podle krve..jasně že podle UTZ to taky poznaji,a le nemuže vědět zda ti praskne nebo ne ;)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Matilko - nene, na utz jsem nebyla, jdu až 26.6. V Heliosu mi řekli, že nemusím ani na krev a stačí přijít až na konci června. Ty už jsi byla? Pokud jsi to někde psala, tak mi to uniklo.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka