hlenová zátka

13.06.2008

Ahoj všechny, chtěla bych poprosit o rady ohledně hlenové zátky, v kolikátém týdnu nebo spíš jak dlouho před porodem vám odešla? Četla jsem na netu, že to má každá jinak a u někoho může odejít i několik týdnů předem což bude asi tedy můj momentální případ. Vypadá to totiž, že mi právě odešla, ale cítím se dobře, přiměřeně mému stavu v 37tt, ne že bych mohla běžet maraton, ale není mi špatně a ani mě nic extra nebolí, poslíčky jsem už také párkrát měla a to pořádné, ale nic pravidelného. Mnohokrát děkuji za rady zkušených....

Ahoj Mě odešla ve čtvrtek v sobotu jsem začla rodit a porodila v pondělí takže hodně štěstí a krátký bezproblémový porod a hlavně zdravé mimi:)

In reply to by TerezkaCZ

Ahoj, děkuji Ti moc, snad ještě nějaký týden vydržíme, vždyť jsem teprve 37tt a podle UZ spíš méně, dr říkala, že jsem v září otěhotnět určitě nemohla tak bych ráda ještě vydržela, aby malá přibrala....

In reply to by Veerca111

Ahoj Verunko, určitě dám vědět, mám k tomu ještě fakt hodně velké pohyby a tlak na konečník, ale to jsem měla i minule a nic, myslím, že mám ještě dost času tak uvidíme.Nejprve mě strašili, že můžu rodit až v půli července a nakonec to bude do konce měsíce ;)

U prvního pár hodinek před porodem a teď si nejsem jistá, ale v neděli mi to přišlo, že je to zátka a ještě nerodím. :)

In reply to by červík

Ahoj, děkuji ji Ti, ona to má každá vážně jiné, ale většinou je to častější pár dnů před porodem než týdnů, viď? Ale jsou i vyjímky tak uvidíme. A bylo to nárazové nebo se to uvolňuje postupně,měla jsem to asi spíš během půl hodinky a teď nic.

In reply to by Nik.

V tu neděli, co mi to odešlo, jsem měla 3 dny před termínem porodu a teď už jsem po. Taky mám teď každou chvíli nějaký výtok, ale tohle bylo jakoby gumové, něco jako soplík :s: ,ale moc toho nebylo a už se to neopakovalo.

In reply to by červík

Já mám TP podle PM 30.6. a podle UZ, který udává nejpřesnější TP od 9tt do 13tt by to mělo být první týden v červenci tak si myslím, že mám ještě dostatek času a včera mi dr říkal, že do 10-ti dnů rodit určitě nebudu tak snad ne, ne že bych to nechtěla mít už za sebou, ale budu ráda, když malá ještě nabere nějaký ten gram, podle UZ by měla být malinká tak nevím, taky dnes hrozně kope a dělá vůbec pohyby neobvyklé velké, ale to nic neznamená tak nevím. Děkuji za rady, protože já si myslím, že to nic neznamená a že když jsem jinak v poho tak to nechám být a uvidíme co bude. Moje mamina měla oba porody děsně rychlé, začala krvácet a do dvou hodin měla po všem tak nevím jestli budu po ní.

In reply to by červík

Snad to budeš mít tentokrát rychlé, už aby to bylo viď? Je to vážně nekonečné čekání a už nevím co dělat. Na příští týden jsem si naplánovala mytí oken tak uvidíme jak to zvládnu, máme jich hodně a samý balkón.....

já ani nevím že by mi odtekla,nějaký slaby výtok jsme měla po celé těhu takže mě asi neodtekla.

In reply to by pemipe

Ahoj, děkuji Ti, je fakt, že když jsou takové příznaky po celé těhu tak se to i špatně poznává, ale já neměla žádné krvácení a výtok jen občas a to úplně čirý tak nevím. :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka