Rozchod v 8. měsíci?! - pokračování

13.06.2008

Ahoj holčiny a maminky.
Nejdřív se s vámi podělím o vztek -objednala jsem si na pompo.cz chůvičky a kololotoč nad postýlku (motýlci) od Fischer Price. Tak strašně jsem se na to těšila, dneska mi to přivezli, tak jsem běžela rychle koupit baterky, který mě mimochodem přišli skoro na 300,- !! :( , smontovala ho a on nefunguje :( Jsem tak naštvaná, já mám prostě s elektronikou smůlu, pořád něco reklamuju :00: Aspoň že ty chůvičky jsou ready.
Jinak abych vám popsala další vývoj mého románu: Tak to vypadá, že s ní opravdu nic vážnýho neměl, i když ty sms zrovna svatý nebyly, ale i bráchovi tvrdí, že je to jen kamarádka a že k ní nic necítí. A hlavně, když jsme si povídali, tak říká, že nechce být s ní, že když, tak by byl sám.. NO dneska mi zkrátka napsal,že si rozmyslí, co vlastně chce a potřebuje být sám.. a že ví, že je vůl, ale jiný už nebude :( Ale pro mě není vůl, pro mě je úplně všechno !!! Já vím, že občas blbnul, než jsme se poznali, nebyl na ženský, ale byl takový trdlo, hrál automaty a tak... Ale co jsme spolu, tak je hrozně hodnej a skvělej chlap.. já vůbec nevím, co se to v něm děje. Jestli je to fakt tím, že se začal bát té role táty a k tomu ta hypotéka na byt, že měl strach,že nás neužíví.. Nejsme žádní boháči, nemáme auto a bydlíme v nájmu ve státním bytě, ale nejsme socky a spousta lidí je na tom daleko hůř a taky to zvládli. A hlavně mi už zvládli takových krizí, jeho 5 operací, finanční problémy atd.. že nás tohle přece nemůže rozdělit !!! Asi zruším své ultimátum, řeknu mu, že má času kolik potřebuje a je na něm , jestli se chce rozmýšlet doma nebo být sám u rodičů nebo někde jinde. Už nechci být za histerku, možná, kdybych některý věci nedělala- třeba se mu znova nepodívala do telefonu, tak by to bylo lepší, já taky zklamala jeho důvěru a na problémy musí být vždycky dva. Neomlouvám ho, moc mi ublížil a pořád to nechápu, ale po těch 5-ti dnech hádání, brečení, probírání a všeho možnýho už možná začínám být imunní. A hlavně si říkám, že nic není důležitější, než naše rodina, tak ať má vše co potřebuje pro to, aby si to srovnal a správně se rozhodl.
Jinak ještě jednou moc díky za vaše reakce a podporu , moc mi to pomáhá!!! A hlavně, víc hlav víc ví, že ;) :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jj, miluju a stojí mi za to. Bude skvělej táta.. teda doufám, že aspoň v tomhle ho znám :spid:
Měj se krásně. pa :k:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jsou věci na tom světě, co. Člověk si myslí, že je vše tak, jak má být a pak přijde nějaká rána a život je naruby :( Přeji ti, aby i u Tebe dopadlo všechno tak, jak si přeješ. A hlavně, aby jsi měla krásné zdravé miminko, které ti bude dělat samou radost ! :cc): :k:

Tak jsem si precetla i prvni dil tviho romanu a nevim nevim co na to rict.......Kdyby se s ni vyspal,povazovala bych to za svinarnu ale takova je vetsina nasi muzske populace a ja si o tom co mam doma treba iluze nedelam.Asi by me nastvalo ze je tak blbej ze na to prijdu ale tohle je neco jinyho. :n: :n: :n: Kdyby se ''bal'' rodiny nenabali si prece babu s deckem ne????Radit ti abys ho kopla do prdele by bylo sice mozna od veci ale co dal?At se rozhodnes jakkoli preju ti aby ses rozhodla dobre.Predstava ze ja se tesim ,planuju a chci s nekym zalozit rodinu a on se vali jinde a rika tomu ''laska''................ne ne ne ....je to kokot :(

Ahoj, je dobře, že jsi k tomu našla takový přístup a cestu, protože nic jiného by stejně nepomohlo a takhle je šance, že se to vyřeší a vy budete zase rodina. Jsi statečná a silná, budu držet palečky :one: :h: :k: :k:

In reply to by Nik.

Kašlu na nějakou pipinu, se kterou si psal, kašlu na to, co bude s bytem, nejdůležitější je, abychom byli spolu. Sice mám děsný strach, že se nevrátí, ale někde v koutku doufám, že mu to všechno dojde. Kdyby to byl nějaký hajzl, který dělá pořád problémy, tak ho kopnu do pr...., ale to není a já ho nechci ztratit.
Měj se moc krásně a ještě jednou díky :k: :)

ahojky kdyz jsem byl tehu tak muj chlap taky blbnul..byl stale pryc a vracel se pozde k ranu..mela jsem podezreni ze nekoho ma..pak zas ne pak zas jo a pak mi odprisahl ze ne ze proste s klukama po nocich jezdili a hrali bedny atd. no dost jsem si uzila ty co tu jsou dlouho si to jiste pamatuji..ale malej se narodil a prask uplen vse naopak, zmenil se je skoro stale s nami no proste asi se taky bal byt tatou a navic ma dluhy takze mel i strach jak to zvladnem..no ale kazdopadne se ke me choval v tehu tak strasne hnusne ze jsem kolikrat ho chtela pustit k vode..ale stale sem si rikala vzdyt budem mit maleho musime to zvladnout a zvladli..
jinak ten kolotoc mam ten samej taky ale hned mi fungoval...

In reply to by Kikatka

je mi tě líto, že sis taky tak vytrpěla :( Ty chlapi jsou někdy fakt hovada :n: Já si pořád říkala, jaký to bude krásný, až budu těhu, jak se o nás bude starat, ale ono ho to moc nebere, asi to s těma chlapama taky pěkně zacloumá.
Jinak k tomu kolotoči, nevím, jestli jsem něco neudělala blbě - dala jsem baterky do tý základny, ale při zmáčknutí toho tlačítka na kouli prostě nic :( Červená kontrolka taky nesvítí.. já nevím, nedělám něco blbě???

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky