Jak jde pátek 13?

13.06.2008

Ahojky holky..já tu nějaký ten den nebyla, protože jsme byli na chatičce. Dnes jsme na chvilku domů museli...děti šli na kontrolu. Jsme docela dost na nervi, sice jsme to ráno vše co bylo třeba vyřídily manžel byl semnou...vyskoušeli jsme i jaký je neplatit u lékaře a za recept....jeto páráda. Dostávám totiž od soc. vyrovnávák živ. minima. No nic k věci......byli jsme i na nákupu a tam si děti usmyslily že chtějí toho nového jupíka...to agva...no samozřejmě jsem jim to koupila vždyt je to pití a to já přeci neodmítnu ani omylem. Pak jsme dorazily domu manžek odešel do práce a děti si hráli v pokojíku.......prý hrály. Pořád se tak krásně řehtali tak jsem se šla podívat. Holky takovej vstek co do mě vjel si neumíte představit. Ty...ty ani jim nevím jak říct byli nahatý vše ...ale uplně vše i oni zlytý tou vodou...jejich odpověd co to má znamenat byla že chtěli vydět vodotrysk. No viděly můj jak mi tryskají nervi. Ted spí a já si vklidu snad vypiji kávu

No jo dvojčata, ty vždycky napadně nějaká super kravina, já to sice sleduji jen vedle u ségry, ale občas to vypadá že ségra se z nich picne, je na ně navíc sama, tak to má trochu horší. :00:
A potvůrky jedny, tim že jsou dvě tak si dovolí víc než když je s mámou jen jedna. }:)
Teď zrovan jednu hlídam, protože si včera stěžovala že jí bolí ucho (no teď vypadá že jí vůbec nic neni). A že je sama a ještě u mě tak je to to nejhodnější dítě. :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Kde pak nečekám třetí za sebou!! Ty hle dvě jsou dvojčata a bude jim v řijnu 5 let a po obědě šli spát jen protože jsem je seřezala a hrozně jim vynadala tak neměli odvahu nadále odporovat. Jinak po obědě nespí už od svého 1 roku....svijímkou ve školce.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka