Změna ikonky

13.06.2008

Ahoj holky, tak se mi nějakým záhadným způsobem stratila moje koníková ikonka a nejde mi dát zpět, tak jsem si tam dala mojeho drobečka. Snad se mezi tolika fotečkama z UTZ nestratí :one: :dance:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Bylo to fakt krásné... :h: :one: :k: Já jsem byla hodně brzo, aby jsme věděli co budeme mět :s: , a je fakt, že se tam vlezl drobeček celý a pořád se tam šmrdolil :dance: Byla jsem v Brně v Heliosu a stálo to 600,- Kč. Dostala jsem to na DVD + 6 foteček.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jednou jsem tam měla s sebou i malou, ale to bylo řečí.... Doktor z ní nestíhal :s: Pořád jí zajímalo co mi to ten doktor na to bříško naplácal. A co mě to dává na bříško a jak to tam může vidět.... A jestli je to miminko veliké jak malá opička v ZOO (na tuto otázku nevím kde přišla, ale všichni jsme se tam nasmáli :s: ) Když by sis chtěla vzít malého, tak si radši vem i manžílka - kdyby něco, tak aby se mu mohl věnovat. (nevím jak tvůj malý, ale moje Lea chce vždy čůrat v ten nejnevhodnější okamžik... :!k: ) Já tam jinak chodím i normálně k doktorce a jak už jsem psala, byla jsem tam v 17tt. Ale většina maminek chodí později, to je prý líp vidět obličejík miminka, ale zas se tam nevleze celé....

In reply to by martuska

Ahoj Marti :a: Děkuji, to je kluk jako buk :c: Akorát ta fotečka je už kapánek starší - ze 17 tt, ale na posledním UTZ jsem novou nedostala, natrefila jsem nam na takovou .... :spid: ...... no škoda že tu není ikonka krávy... :? , takže jenom malý drobeček :///:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka