dotaz na cukrovku

13.06.2008

holky jsem 25 t všechny tu píšete že jste byli na cukrovce a já nic.Jdu na kontrolu v 28.t mají mi brát krev myslíte že je to i na tu cukrovku .Nebo proč vás tam posílali .Děkuji

skoro 28 a nic tak asi nepůjdu ale je mi to divný když píšete že po 25 roku to děljí automaticky. Snad bude vše ok.

o tom nic neřekli ani nemluvily tak si myslím že je to v pořádku .Já myslela že tě tam pošlou jen když se jim něco nezdá.

tak mě moje doktorka řekla, že to není povinné ale proplácí to pojišťovna, tak že když chci, tak ať si tam zajdu. Dělá se to mezi 24 - 28 tt. Ráno nalačno, vypít ten přeslazený nápoj a krevní rozbory. Jenom z krve Ti to asi nezjistí. Jenom momentální hodnotu cukru v krvi. Když tak si k Dr. zavolej. Zatím pa :a:

Ahoj, já tam jdu v pondělí taky díky mé blbosti. Sama jsem se totiž minulou kontrolu připtala sestry, jestli půjdu na cukrovku a ona mi řekla, že když už jsem se zeptala, tak že jo!!! :) JSem ji říkala, že jsem četla, že od 25. roku se tam posílají všechny matky automaticky a říkala, že prý ne. Že buď pokud se doktorovi něco nezdá nebo když chceš sama. No a já a blbá se připtala, tak tam jdu. Mám fakt radost!!!

ahojky, já myslela,že se třeba doktorovi nezdá,jak příbírám...ale sestřička mi říkala,že v dnešní době tam posílají jako pro prevenci každou těhulku-teda u nás to tak je.já to měla v pohodě,takže sem byla ráda,že mě tam poslali,aspoň jsem v klidu :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka